Οριστική συμφωνία με Λοντίγκιν - Θα υπογράψει σήμερα νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό

Γιούρι Λοντίγκιν

i

© intime

Οριστική συμφωνία με Λοντίγκιν - Θα υπογράψει σήμερα νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό

Γιώργος Σακελλαρίου 16:19 - 23.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:31 - 14.08.2024

Ο Γιούρι Λοντίγκιν θα παραμείνει κάτοικος Λεωφόρου. Ο Παναθηναϊκός άμεσα θ' ανακοινώσει επίσημα την ανανέωση του συμβολαίου του.

Κάτοικος Λεωφόρου θα παραμείνει ο Γιούρι Λοντίγκιν.

Ο Παναθηναϊκός ήταν δεδομένο ότι θέλει να κρατήσει τον 33χρονο (26 Μαϊου 1990) Ελληνορώσο γκολκίπερ. Έτσι, υπήρξε προφορική συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας και αργά το απόγευμα αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο.

Το συμβόλαιο του έμπειρου γκολκίπερ, ο οποίος ήρθε στο «τριφύλλι» το καλοκαίρι του 2022, ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι άνθρωποι της ΠΑΕ είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τον παίκτη.

Ο Λοντίγκιν είναι άψογος επαγγελματίας, δεν έχει δώσει δικαιώματα και είναι φυσικά και ποιοτικός τερματοφύλακας. Με τον Μπρινιόλι έχουν σχηματίσει ένα εξαιρετικό δίδυμο, ενώ και ο ίδιος νιώθει πολύ καλά στην ομάδα και ήταν προτεραιότητα η παραμονή του. 

Ο παίκτης θα υπογράψει εντός της ημέρας και αργά το βράδυ ή αύριο θα υπάρξει κι επίσημη ανακοίνωση. Ο Λοντίγκιν αναμένεται να φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού γι' ακόμα δύο χρόνια, ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι υπήρχαν σενάρια για αποχώρησή του. Είτε για ομάδες της Ρωσίας είτε για να επιστρέψει στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Εκείνη την περίοδο, μάλιστα, έπαιξε και το όνομα του Χρήστου Μανδά για τους πράσινους, αλλά ο νεαρός γκολκίπερ παραχωρήθηκε από τον ΟΦΗ στη Λάτσιο. Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός ήθελε να κρατήσει τον Λοντίγκιν και το έπραξε.   

Να τονίσουμε επίσης ότι στο διάστημα που ο Λοντίγκιν βρίσκεται στο «τριφύλλι» μετράει 8 συμμετοχές και κράτησε ανέπαφη την εστία του στα μισά παιχνίδια.

Ο γιατρός του ντέρμπι ξέσπασε: «Δεν έκανε θέατρο ο Χουάνκαρ, είχε απώλεια ακοής, εγώ δεν άλλαξα τίποτα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:53 - 23.10.2023

Ο γιατρός του ντέρμπι ξέσπασε: «Δεν έκανε θέατρο ο Χουάνκαρ, είχε απώλεια ακοής, εγώ δεν άλλαξα τίποτα»

Ο γιατρός του ντέρμπι, Χρήστος Γώγος αποκάλυψε όσα έγιναν στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μετά τη διακοπή του ντέρμπι των αιωνίων που διακόπηκε στο 1-1 ετά την αποχώρηση των «πρασίνων».

Ο Μπρινιόλι

Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι και το συμβόλαιο του Αλμπέρτο Μπρινιόλι λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο 32χρονος γκολκίπερ είναι από τους πλέον κομβικούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και φυσικά πρόθεση της ΠΑΕ είναι να τον κρατήσει για τουλάχιστον δύο ακόμα χρόνια.

Το Sportal έχει αναφέρει ότι ο παίκτης είναι σε αναμονή και όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Ο ίδιος έχει δοθεί με το «τριφύλλι», γνωρίζει ότι είναι σημαντικός και έχει σε δύο χρόνια 78 παιχνίδια, εκ των οποίων μετράει 45 clean sheets. 

Χαμός σήμερα στο στούντιο του Sportal. Βερβελές και Τσιμπίδας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ λίγες ώρες μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός που δεν τελείωσε ποτέ.

Οι Baladeros Live έρχονται για να βάλουν... φωτιά στο μεσημέρι της Δευτέρας και να μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις γύρω από τους τους «αιωνίους».

Ο Κώστας Τσίλης περιγράφει όσα έζησε στην Τρίπολη και τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Αστέρα. Τσαλγατίδης και Σαββόπουλος παρεμβαίνουν από τη Θεσσαλονίκη για τις νίκες ΠΑΟΚ και Άρη αντίστοιχα.