Παναθηναϊκός: Μία αλλαγή στην ενδεκάδα από τον Γιοβάνοβιτς

Ο Γιοβάνοβιτς δίνει οδηγίες στον Τσέριν λίγο πριν τη σέντρα

i

Intime

Παναθηναϊκός: Μία αλλαγή στην ενδεκάδα από τον Γιοβάνοβιτς

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:41 - 26.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:27 - 14.08.2024

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να αλλάξει μόνο ένα πρόσωπο στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Ρεν, σε σύγκριση με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μία και μοναδική αλλαγή αποφάσισε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ματς με τη Ρεν. Ο Σέρβος εμπιστεύεται τους δέκα που άρχισαν βασικοί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εκτός από τον Ρούμπεν ο οποίος μένει στον πάγκο.

Ο Γεντβάι προτιμήθηκε από τον Ισπανό αμυντικό χαφ και θα παίξει στο κέντρο της άμυνας, με παρτενέρ τον Σένκεφελντ. Ο Αράο ανεβαίνει στο «6», μετά την αναγκαστική οπισθοχώρηση του την Κυριακή στο Φάληρο.

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, μέχρι το Σάββατο η απόφαση
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:00 - 26.10.2023

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, μέχρι το Σάββατο η απόφαση

Το Sportal βρέθηκε στο αρμόδιο Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας για να σας μεταφέρει σε live χρόνο όλα όσα συνέβησαν στην πολύκροτη υπόθεση του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Αυτή ολοκληρώθηκε και η απόφαση αναμένεται να βγει μέχρι το Σάββατο.

Ο Γιοβάνοβιτς δεν μεταβάλλει το σύστημα του, διατηρώντας το 4-3-3. Ο Μπρινιόλι θα υπερασπιστεί την εστία, ενώ στα άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν ο Βαγιαννίδης και ο Μλαντένοβιτς.

Ο Τσέριν είναι ο box-to-box μέσος και ο Τζούρισιτς ο επιτελικός χαφ. Ο Παλάσιος θα αγωνιστεί δεξιός εξτρέμ, ο Μπερνάρ αριστερός εξτρέμ και ο Ιωαννίδης θα είναι ο «φουνταριστός».

Στον πάγκο του Τριφυλλιού βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Λίλο, Κώτσιρας, Σιδεράς, Ρούμπεν, Βιλένα, Προδρομίτης, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Σπόραρ, Μπιλάλ.

Δεν υπολογίζονται από τον Γιοβάνοβιτς για τη σημερινή αναμέτρηση οι τραυματίες Χουάνκαρ, Πάλμερ-Μπράουν, Μάγκνουσον και οι εκτός ευρωπαϊκής λίστας Βέρμπιτς, Ζέκα, Γερεμέγεφ και Κλάινχαϊσλερ.