Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, επισκέφτηκε το ξενοδοχείο της Μπράγκα (vid)
i

© prtscr

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, επισκέφτηκε το ξενοδοχείο της Μπράγκα (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:38 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:55 - 14.08.2024

Ο Αχμέντ Χασάν, που είναι παίκτης του Ολυμπιακού, επισκέφτηκε το ξενοδοχείο, στο οποίο έχει καταλύσει η αποστολή της Μπράγκα, παραμονή της ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την πορτογαλική ομάδα.

Λίγο περισσότερο από 24 ώρες έχουν μείνει για το παιχνίδι της χρονιάς (μέχρι το επόμενο) για τον Παναθηναϊκό. Το βράδυ της Τρίτης (29/8, 22:00) το Τριφύλλι θα υποδεχτεί την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ για τη ρεβάνς των playoffs του Champions League, σε μία αναμέτρηση που θα κριθεί το εισιτήριο για τους «χρυσοφόρους» ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Λίγο νωρίτερα διαβάσατε στο Sportal πως ένας άνθρωπος του Ολυμπιακού επισκέφτηκε το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της Μπράγκα. Ο λόγος για τον διατροφολόγο του συλλόγου, Ερνάνι Γκόμες, που θέλησε να συναντηθεί με τον πρώην «ερυθρόλευκο» Ρόνι Λόπες.

Ωστόσο, πέρα από τον Ερνάνι Γκόμες, επισκέφτηκε και ένας ακόμη «ερυθρόλευκος» το ξενοδοχείο της πορτογαλικής ομάδας. Και μάλιστα παίκτης. Πρόκειται για τον Αχμέντ Χασάν, που έχει θητεύσει στην Μπράγκα και πήγε για να δει παλιούς γνώριμους του. Ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει καταγράψει με τη φανέλα των Πορτογάλων 108 συμμετοχές, μετρώντας 25 γκολ και 14 ασίστ.

Μάλιστα, η ομάδα της Μπράγκα στον επίσημο λογαριασμό της στα social media ανέβασε ένα βίντεο με την επίσκεψη του φορ του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν.

Δείτε χαρακτηριστικά: