Εκνευρισμένος ο Ιωαννίδης στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά την αλλαγή του (vid)
i

© Glomex

Εκνευρισμένος ο Ιωαννίδης στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά την αλλαγή του (vid)

Sportal newsroom 23:39 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:53 - 14.08.2024

Στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σπόραρ πέρασε στη θέση του Φώτη Ιωαννίδη, με τον Έλληνα επιθετικό να δείχνει εκνευρισμένος στον πάγκο της ομάδας μετά την αλλαγή του.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει την υπεροχή κόντρα στην Μπράγκα, ωστόσο δεν έχει βρει το πολυπόθητο γκολ με το οποίο θα ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου ματς στην Πορτογαλία.

Για αυτόν τον λόγο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε την απόφαση να... φρεσκάρει την επιθετική του γραμμή, περνώντας μέσα τον Σπόραρ. Συγκεκριμένα, στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σλοβένος φορ πήρε τη θέση του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος «επιβραβεύτηκε» για τις τελευταίες του καλές εμφανίσεις και τα σπουδαία γκολ, για αυτό και πήρε φανέλα βασικού στον «τελικό» κόντρα στην Μπράγκα.

Λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο, ο Έλληνας επιθετικός έδειξε εκνευρισμένος στον πάγκο της ομάδας. Πιο αναλυτικά, η κάμερα τον «έπιασε» να πετάει τις επικαλαμίδες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι συμπαίκτες του στον πάγκο έσπευσαν να τον πλησιάσουν με σκοπό να τον ηρεμήσουν.