Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ χάνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Αϊτόρ

i

Intime

Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ χάνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:07 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:15 - 14.08.2024

Ο Αϊτόρ ένιωσε ενοχλήσεις και αποκλείστηκε από την αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με την Ένωση. Εκτός και οι Βέρμπιτς και Βαγιαννίδης.

Μία αναπάντεχη και σοβαρή απώλεια στα πλάνα του έχει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το αθηναϊκό ντέρμπι. Διότι ο Σέρβος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεση του τον Αϊτόρ, τον οποίο απέκλεισε από την αποστολή του Παναθηναϊκού.

Ο Καταλανός εξτρέμ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δάχτυλο του ποδιού, εκεί που είχε χτυπήσει στο ματς με τον Παναιτωλικό και έχασε μερικές προπονήσεις. Κατά συνέπεια, ο Αϊτόρ υποβλήθηκε σε θεραπεία και δεν θα αγωνιστεί.

Ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει καμία πρόθεση να ρισκάρει με τον Αϊτόρ, αφού ακολουθούν συνεχόμενα παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό, κατά σειρά με τους Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΟΚ και Μακάμπι Χάιφα.

Επίσης, στην αποστολή για το αθηναϊκό ντέρμπι δεν συμμετέχουν οι Βέρμπιτς και Βαγιαννίδης. Πάντως, ο Βέρμπιτς πήρε μέρος στην κυριακάτικη προπόνηση και αν δεν νιώσει πόνους στον τετρακέφαλο, θα παίξει στην Τρίπολη.

Όταν η Super League ανήκε στα top-10 πρωταθλήματα και ο Σωτήρης Νίνης ήταν το νέο wonderkid...
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:57 - 23.09.2023

Όταν η Super League ανήκε στα top-10 πρωταθλήματα και ο Σωτήρης Νίνης ήταν το νέο wonderkid...

Περίπου 12 χρόνια πριν, το Bleacher Report είχε δημοσιεύσει τη λίστα με τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Σε αυτά βρισκόταν η Super League, η οποία καταλάμβανε θέση στην πρώτη δεκάδα, έχοντας για wonderkid τον Σωτήρη Νίνη.

Αντίστοιχα, ο Βαγιαννίδης πήρε μέρος σε μερικές ασκήσεις με τους συμπαίκτες, όμως χρειάζεται χρόνο για να ανακτήσει τη φόρμα του. Ίσως να προλάβει οριακά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ σε μία εβδομάδα.

Το νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ. Ο Ούγγρος είναι έτοιμος να αγωνιστεί και ο Γιοβάνοβιτς θα τον έχει στον πάγκο ως μία εναλλακτική λύση.

Όταν ο Σότσα αποτέλεσε αντικείμενο διαμάχης για το Ίντερ - Ρόμα εξαιτίας της καταγωγής του...
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:24 - 23.09.2023

Όταν ο Σότσα αποτέλεσε αντικείμενο διαμάχης για το Ίντερ - Ρόμα εξαιτίας της καταγωγής του...

Ο διαιτητής του Παναθηναϊκός - ΑΕΚ είχε αποτελέσει αντικείμενο διαμάχης μετά τον ορισμό του στο παιχνίδι της Ίντερ με τη Ρόμα, το 2022, με αφορμή την καταγωγή του.

Στο μεταξύ, το προπονητικό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι τακτικής, εξάσκηση στις στατικές φάσεις. 

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Πρόκειται για τους Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλο, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδη, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο.