Παναθηναϊκός: Ο Διαμαντόπουλος ήθελε να αποβάλλει τον Γιοβάνοβιτς! (vid)

Σπύρος Βλάχος, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος

i

Intime

Παναθηναϊκός: Ο Διαμαντόπουλος ήθελε να αποβάλλει τον Γιοβάνοβιτς! (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:40 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:57 - 14.08.2024

O αρχικός στόχος του Αρκάδα διαιτητή, Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου, ήταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού, με τον Γιάννη Παπαδημητρίου να αποτρέπει την αποβολή του Σέρβου!

Απίστευτο και όμως, αληθινό! Η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Γιάννης Παπαδημητρίου στο 57ο λεπτό του αγώνα Παναθηναϊκός - ΝΠΣ Βόλος, δεν προοριζόταν για εκείνον, αλλά για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Ο διαιτητής Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος κινήθηκε για να αποβάλλει τον Σέρβο προπονητή, ο οποίος είχε διαμαρτυρηθεί έντονα για την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε στην προηγούμενη κάρτα ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού κέρδισε μονομαχία από τον Μωραΐτη του ΝΠΣ Βόλου, με τον Διαμαντόπουλο να σφυρίζει φάουλ και να τιμωρεί τον Ολλανδό με κίτρινη κάρτα.

Η απόφαση του Αρκάδα ρέφερι εκνεύρισε τον Γιοβάνοβιτς, ο οποίος αντέδρασε. Ο Διαμαντόπουλος τον είδε και έσπευσε προς τον πάγκο με σκοπό να τον αποβάλλει. Με την κόκκινη κάρτα να βγαίνει αμέσως από το τσεπάκι του.

O Διαμαντόπουλος μας... γύρισε στην Ελλάδα

O Διαμαντόπουλος μας... γύρισε στην Ελλάδα

Προκρίσεις, ταξίδια, παιχνίδια στο εξωτερικό, κληρώσεις, προοπτική του «σεντονιού»... Όλα εξαφανίστηκαν σε μία στιγμή, αφού ο Διαμαντόπουλος φρόντισε να μας επαναφέρει απότομα στην ελληνική πραγματικότητα. Και να θυμηθούμε τι συμβαίνει στο... ωραίο μας ποδόσφαιρο.

Εκεί παρενέβη ο Παπαδημητρίου, ο οποίος κατάφερε να αποβληθεί αντί του προπονητή, ούτως ώστε να μην συνεχίσει ο Παναθηναϊκός ακέφαλος το ματς. Κυρίως, όμως, να κοουτσάρει ο Γιοβάνοβιτς την επόμενη Κυριακή στους Ζωσιμάσες, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Διαμαντόπουλος μπορούσε να ηρεμήσει το κλίμα με τη χρήση της κίτρινης κάρτας ή με παρατηρήσεις, ωστόσο επέλεξε να προβεί σε επίδειξη δύναμης. Την οποία είναι αμφίβολο εάν θα επιχειρούσε σε άλλο γήπεδο μεγάλης ομάδας.

Ολομέτωπη επίθεση Παναθηναϊκού σε Μελισσανίδη κατά τη διάρκεια του ματς με τον Βόλο: «Να χαίρεται τον Διαμαντόπουλο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:37 - 26.08.2023

Ολομέτωπη επίθεση Παναθηναϊκού σε Μελισσανίδη κατά τη διάρκεια του ματς με τον Βόλο: «Να χαίρεται τον Διαμαντόπουλο»

Λακωνική ανακοίνωση αλλά σε ξεκάθαρο ύφος και με αποδέκτη τον Δημήτρη Μελισσανίδη εξέδωσε ο Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Βόλο.

Ο υπόλοιπος πάγκος του Παναθηναϊκού συνέχισε τις διαμαρτυρίες για την αποβολή του τεχνικού διευθυντή, με τον επιχειρησιακό διευθυντή της ΠΑΕ, Σπύρο Βλάχο, να δέχεται επίσης κόκκινη κάρτα! Για ποια λόγια τιμωρήθηκε ο Βλάχος; Για τις φράσεις «Μα τι κάνεις; Πας καλά;». Οι οποίες αποτυπώνονται με ευκρίνεια και στα βίντεο του περιστατικού.

Είναι πρωτοφανές στα χρονικά της Super League να αποβάλλονται δύο διοικητικά στελέχη για διαμαρτυρία, σε ένα 90λεπτο που κύλησε ήρεμα και το σκορ ήταν καθαρό υπέρ του Τριφυλλιού. Δυστυχώς, είναι σαφές πως το πρωτάθλημα αρχίζει σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στο χορτάρι…