Ο Γεντβάι παίζει την Πέμπτη, ο Χουάνκαρ δύσκολα θα προλάβει

Τιν Γεντβάι

i

Intime

Ο Γεντβάι παίζει την Πέμπτη, ο Χουάνκαρ δύσκολα θα προλάβει

Μπάμπης Τσιμπίδας 11:28 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:31 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αφήσει στο παρελθόν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να στραφεί στο ευρωπαϊκό ματς με τη Ρεν. Ο Γιοβάνοβιτς περιμένει τα νεότερα με τον Γεντβάι και με τον Χουάνκαρ.

Το κομμάτι της μετάβασης απ’ όσα συνέβησαν στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, είναι πλέον το πιο δύσκολο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής πρέπει να πείσει τους παίκτες του να συγκεντρωθούν στο επικείμενο παιχνίδι με τη Ρεν, την Πέμπτη στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Είναι φυσιολογικό για τους «πράσινους» να συζητούν για τα γεγονότα στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ένας συμπαίκτης τους τραυματίστηκε και ένα ντέρμπι με εξαιρετικές προϋποθέσεις, διακόπηκε άδοξα.

Ο Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του θα χρησιμοποιήσουν το μικρό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στις δύο αναμετρήσεις, προκειμένου να αποσυμπιέσουν την ομάδα από τα παρελκόμενα της μάχης του Φαλήρου. Επιπροσθέτως, το Europa League έχει τη δική του λάμψη για να προσελκύσει την προσοχή των ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού.

Στο μεταξύ, ο Γιοβάνοβιτς περιμένει και τα νεότερα από το ιατρικό δελτίο. Ο Τιν Γεντβάι προπονήθηκε τη Δευτέρα και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του 61χρονου τεχνικού για την αναμέτρηση με τη Ρεν

Ο Χουάνκαρ πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα από το νοσοκομείο «Υγεία» και διανυκτέρευσε στο σπίτι του. Ο Ισπανός αριστερός ζαλίζεται και θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος για την Πέμπτη. Ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν την Τετάρτη.

Φυσικά, δεν προλαβαίνουν να αγωνιστούν οι Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν. Στη λίστα της UEFA δεν έχουν δηλωθεί οι Ζέκα και Τσοκάι οι οποίοι θα παίξουν σήμερα στη Super League 2 με τον Παναθηναϊκό Β, ούτε και οι Γερεμέγεφ και Κλάινχαϊσλερ.