Ο Γιάννης Αλαφούζος προσκάλεσε σύσσωμο τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό στη ρεβάνς με την Μπράγκα

Γιάννης Αλαφούζος

i

© Intime

Ο Γιάννης Αλαφούζος προσκάλεσε σύσσωμο τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό στη ρεβάνς με την Μπράγκα

Sportal newsroom 21:11 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:56 - 14.08.2024

«Πράσινη» πανστρατιά στη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα (29/8, 22:00) αφού ο Γιάννης Αλαφούζος προσκάλεσε όλον τον ερασιτέχνη στο ματς του ΟΑΚΑ.

Όλος ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα βρεθεί στη ρεβάνς του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου με την Μπράγκα. Το τριφύλλι δίνει έναν πολύ σπουδαίο αγώνα με φόντο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Το 2-1 της Πορτογαλίας δίνει ελπίδες στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Στο ΟΑΚΑ (29/8, 22:00) δεν θα πέφτει καρφίτσα και μετά από πρόσκληση του Γιάννη Αλαφούζου, στο γήπεδο θα βρεθεί όλος ο ερασιτέχνης.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ ήθελε όλον τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο προκειμένου να δείξει ότι ο σύλλογος είναι μία οικογένεια. Στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν αθλητές, προπονητές, έφοροι αλλά και εργαζόμενοι του συλλόγου.

Για το γεγονός εξέδωσε ανακοίνωση ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τον Γιάννη Αλαφούζου για την πρωτοβουλία του.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά τον κ. Γιάννη Αλαφούζο για το κάλεσμα των αθλητών, των προπονητών, των παραγόντων και των εφόρων του Συλλόγου στον αγώνα με τη Μπράγκα την Τρίτη. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη οικογένεια και το αποδεικνύει συνεχώς με τέτοιες κινήσεις», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Στο ΟΑΚΑ η προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τη «μάχη» με την Μπράγκα

Στο ΟΑΚΑ θα κάνει την τελευταία του προπόνηση πριν το ματς με την Μπράγκα ο Παναθηναϊκός. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει οι παίκτες του να πάρουν μία γεύση από το γήπεδο προτού δώσουν ένα τα σπουδαιότερα ματς των τελευταίων ετών στην ιστορία του συλλόγου.

«Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τρίτη 29 Αυγούστου στις 22:00 τη Μπράγκα στον επαναληπτικό αγώνα των play off του UEFA Champions League και στο πλαίσιο αυτό τη Δευτέρα 28 Αυγούστου θα ακολουθηθεί το εξής πρόγραμμα:

Συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού στην αίθουσα κίνησης του Ολυμπιακού Σταδίου στις 5.45 μ.μ. Θα μιλήσουν ο προπονητής της ομάδας μας, Ivan Jovanovic και ο Ruben Perez.

Προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 6.30 μ.μ.

Συνέντευξη Τύπου της Μπράγκα στην αίθουσα κίνησης του Ολυμπιακού Σταδίου στις 7 μ.μ. Θα μιλήσουν ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας, Artur Jorge και ένας ποδοσφαιριστής.

Προπόνηση της Μπράγκα στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 8 μ.μ.», αναφέρει η σχετική ενημέρωση του Παναθηναϊκού.