Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς άρχισε την ανάλυση της Μπράγκα

Γιοβάνοβιτς και Κόντης

i

Intime

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς άρχισε την ανάλυση της Μπράγκα

Μπάμπης Τσιμπίδας 00:15 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:06 - 14.08.2024

Το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού ανέλυσε τη νίκη της Μπράγκα επί της Τσάβες για το πορτογαλικό πρωτάθλημα και άρχισε την τακτική στους «πράσινους».

Η Μπράγκα έχει τεθεί στο επίκεντρο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, εν όψει των δύο παιχνιδιών για τον Γ’ Προκριματικό Γύρο του Champions League. Το προπονητικό επιτελείο παρακολούθησε τη νίκη της προσεχής αντιπάλου του Τριφυλλιού επί της Τσάβες με 4-2, για να την αναλύσει.

Ο Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του εξήγησαν στους παίκτες πως αγωνίζονται οι Πορτογάλοι και πως θα τους αντιμετωπίσουν, αρχής γενομένης την Τετάρτη. Πρακτικά, το μεγαλύτερο κομμάτι της κυριακάτικης προπόνησης αφιερώθηκε στην ανάλυση της Μπράγκα. 

Φυσικά, το «σκανάρισμα» της πορτογαλικής ομάδας θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Όμως, ο Γιοβάνοβιτς έδωσε τις κεντρικές κατευθύνσεις και ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί την Τετάρτη με σκοπό να επιβάλλει τον ρυθμό του.

Πάντως, ο Σέρβος προπονητής είχε προγραμματίσει αρκετές ασκήσεις για την τακτική, αλλά δεν δοκίμασε κάτι για την ενδεκάδα. Είτε γιατί δεν έχει αποφασίσει, είτε επειδή προτιμά να προβεί σε δοκιμές τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο Γιοβάνοβιτς περιορίστηκε σε κυκλοφορία της μπάλας.

Στο μεταξύ, το ιατρικό δελτίο πλέον είναι άδειο… Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση και συνέχισαν με rondo, πριν δουλέψουν στην τακτική και ακούσουν τα λεγόμενα του Γιοβάνοβιτς για τη Μπράγκα.