Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς έδειξε τις ενδεκάδες των δύο φιλικών (vids)

O Γιοβάνοβιτς εξηγεί την τακτική στους παίκτες του Παναθηναϊκού / Intime

i

O Γιοβάνοβιτς εξηγεί την τακτική στους παίκτες του Παναθηναϊκού / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς έδειξε τις ενδεκάδες των δύο φιλικών (vids)

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:45 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 14.08.2024

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς οργάνωσε την προπόνηση της Δευτέρας με ορίζοντα τα δύο φιλικά που θα δώσει ο Παναθηναϊκός την Τρίτη και την Τετάρτη με Πετρολούλ και ΤΣΣΚΑ 1948, αντίστοιχα.

Μία προπόνηση αφιερωμένη στην τακτική, με προσανατολισμό στα δύο συνεχόμενα φιλικά του Παναθηναϊκού την Τρίτη και την Τετάρτη, πραγματοποίησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το πρωί της Δευτέρας στο Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας.

Στο γυμναστήριο με «Παράλληλη Αγάπη» ο Παναθηναϊκός - Τραγούδησε στα ισπανικά ο Μλαντένοβιτς (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:36 - 03.07.2023

Στο γυμναστήριο με «Παράλληλη Αγάπη» ο Παναθηναϊκός - Τραγούδησε στα ισπανικά ο Μλαντένοβιτς (vid)

Ο Παναθηναϊκός κοινοποίησε ένα βίντεο με στιγμιότυπα από τον προετοιμασία της Κυριακής. Ξεχωρίζει η ενδυνάμωση υπό τους ήχους του «Παράλληλη Αγάπη» και το τραγούδι του Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν αύριο την ρουμανική Πετρολούλ και μεθαύριο τη βουλγαρική ΤΣΣΚΑ 1948, με κοινή ώρα έναρξης στις 19:00 Ελλάδας. Τα δύο ματς σε διάστημα 24ωρων, αποσκοπούν στο να μοιράσει ο Σέρβος προπονητής τον χρόνο σε όλους τους παίκτες που έχει στην αποστολή.

Με τη δουλειά στην τακτική, ο Γιοβάνοβιτς έδειξε τις σκέψεις του για τις ενδεκάδες που θα παρατάξει στα δύο φιλικά. Με σύστημα 4-2-3-1, με «δεκάρι» και τον Μπερνάρ και τον Τζούρισιτς να ενσαρκώνουν τους ρόλους, ο Σέρβος συγκρότησε δύο ισοδύναμα γκρουπ.

Παρά την καθυστέρηση στην ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, από τις συνθέσεις διαφαίνεται ξεκάθαρα πως φέτος το ροτέισον του Γιοβάνοβιτς είναι πιο γεμάτο από ποτέ. Οι δύο ενδεκάδες είναι η εξής: 

ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Φικάι, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Τζούρισιτς, Κλάινχαϊσλερ, Παλάσιος, Αϊτόρ, Σπόραρ.

ΡΟΖ: Μαργκόνο, Κώτσιρας, Σιδεράς, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Τσοκάι, Τσέριν, Μπερνάρ, Βέρμπιτς, Μαντσίνι, Ιωαννίδης.

Ο Ζέκα είχε λειτουργούσε ως μπαλαντέρ σε αυτή την άσκηση και βοηθούσε στην κυκλοφορία της μπάλας. Οι Μπρινιόλι και Λοντίγκιν, οι οποίοι θα παίξουν βασικοί, εκείνη την ώρα δούλευαν με τον Μουντάκη και δεν πήραν μέρος στην τακτική.

Μετά την τακτική, αρκετοί παίκτες δοκίμασαν τις ικανότητες τους στις εκτελέσεις φάουλ στις δύο εστίες, με τους Ξενόπουλο και Μαργκόνο να υπερασπίζονται εναλλάξ τη μία εστία και τους Λοντίγκιν και Μπρινιόλι την άλλη.