Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς ξέσπασε και «ανέβασε» τους παίκτες (vids)

Ζέκα, Παλάσιος / Intime

i

Ζέκα, Παλάσιος / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς ξέσπασε και «ανέβασε» τους παίκτες (vids)

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:00 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:02 - 14.08.2024

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς διέγνωσε το κατέβασμα του ρυθμού στην προπόνηση του Σαββάτου και φρόντισε να τσιτώσει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Από τη μία, οι υψηλές θερμοκρασίες και η ηλιοφάνεια. Από την άλλη, η κόπωση από την πολυήμερη προετοιμασία και την παραμονή στο Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έμοιαζαν λίγο αποσυντονισμένοι στην προπόνηση του Σαββάτου.

Χρειάστηκε το… ξυπνήτήρι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για να τους αφυπνήσει και να ανεβάσουν την ένταση. Στη διάρκεια μιας άσκησης τακτικής, ο Σέρβος διέγνωσε τη νωθρότητα και φρόντισε να επαναφέρει άπαντες στην τάξη!

Παναθηναϊκός: Το κόστος της μεταγραφής Βιλένα, oι απολαβές του και η ετοιμότητα του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:38 - 08.07.2023

Παναθηναϊκός: Το κόστος της μεταγραφής Βιλένα, oι απολαβές του και η ετοιμότητα του

Το Sportal έχει το ρεπορτάζ για τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του Τόνι Βιλένα στον Παναθηναϊκό από την Εσπανιόλ και το πότε θα θα ενσωματωθεί ο Ολλανδός μέσος στο πλάνο του Γιοβάνοβιτς.

Τι συνέβη; Οι παίκτες έπρεπε να κυκλοφορήσουν τη μπάλα με ταχύτητα, σωστά και να επιτεθούν άμεσα. Ωστόσο, οι πάσες αργούσαν, τα κοντρόλ ήταν ανοιχτά και η μπάλα δεν πήγαινε στο σωστά σημείο. Με συνέπεια ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος έβλεπε την προπόνηση, να… εκραγεί!

«Τι είναι αυτά; Τι είναι αυτά; Που είναι η ταχύτητα και η ένταση. Κάνετε... πασούλες, πηγαίνετε αργά, πολύ αργά. Όταν πρέπει να αλλάξει η μπάλα, πρέπει να αλλάξει γρήγορα. Ποιότητα στις πάσες και σωστές αποφάσεις. Άντε μπράβο» φώναξε ο Γιοβάνοβιτς στο ξέσπασμα του.

Αυτομάτως, οι φωνές του Γιοβάνοβιτς λειτούργησαν σαν… «ξυπνητήρι». Η ταχύτητα και η ένταση ανέβηκαν, η μπάλα πήγαινε σωστά και ο Γιοβάνοβιτς άρχιζε να μοιράζει το ένα «μπράβο» μετά τον άλλο. Αποδεικνύοντας πως και ο… άγιος φοβέρα θέλει. 

ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σιδεράς, Ρουμπέν, Φικάι, Βέρμπιτς, Τρουιγιέ, Μπιλάλ, Καμπετσής, Ιωαννίδης.

ΡΟΖ: Μπρινιόλι, Τσόκαϊ, Κάτρης, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Ζέκα, Καλοσκάμης, Κλεϊνχέισλερ, Παλάσιος, Αϊτόρ, Γερεμέγεφ.

Το δίτερμα έληξε ισόπαλο 2-2. Ο Καμπετσής με συστημένη σέντρα βρήκε τον Μπιλάλ και ο Αιγύπτιος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Η απάντηση ήρθε στην επόμενη φάση, με τον Κλάινχαϊσλερ να ισοφαρίζει με δυνατό σουτ.

Οι «πράσινοι» ανέκτησαν το προβάδισμα με ψηλοκρεμαστό του Βέρμπιτς, μετά από κάθετη πάσα του Ιωαννίδη. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Αϊτόρ με εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Γερεμέγεφ από τον Σιδερά.

Οι Σπόραρ, Μαντσίνι, Μάγκνουσον και Τζούρισιτς δεν πήραν μέρος στο δίτερμα για να αποφορτιστούν, ενώ οι Σένκεφελντ και Τσέριν συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα.