Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς συνεχίζει τα τετ-α-τετ
i

Ιβάν Γιοβάνοβιτς/ ©Intime

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς συνεχίζει τα τετ-α-τετ

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:16 - 09.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:04 - 20.08.2024

Ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού προσπαθεί να «φτιάξει» την ψυχολογία των παικτών του πριν το παιχνίδι με τον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Λαμία, όμως στην πραγματικότητα χρειάζεται ένα μεγάλο αποτέλεσμα για την επανεκκίνηση του. Με το παιχνίδι με τον Άρη την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης», να φαντάζει ως η ιδανική ευκαιρία για ένα διπλό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκτός από την τακτική που σχεδιάζει για τη Θεσσαλονίκη, προσπαθεί να τονώσει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών του. Ο Σέρβος διακρίνει μία μεταβολή στην ψυχολογία των «πράσινων», αλλά θεωρεί ότι δεν αρκεί.

Μέχρι την Τετάρτη, ο Ιβάν δεν είχε προβεί σε κάποια γενική ομιλία ενώπιον της ομάδας, προτιμώντας τα τετ-α-τετ. Ο Σέρβος έχει αρκετές ολιγόλεπτες συζητήσεις με τους πιο έμπειρους παίκτες, με σκοπό να τους ενθαρρύνει πιο πολύ.

Η ενσωμάτωση των τριών νέων, του Μαντσίνι, του Κλάινχαϊσλερ και του Πούχατς, έφερε νέο αέρα στην ομάδα και πιο πολλές ποιοτικές λύσεις. Στοιχεία που επίσης βοηθούν τον Γιοβάνοβιτς να αντιστρέψει το μέχρι πρότινος αρνητικό κλίμα.

Βέβαια, το πιο αποδοτικό γιατρικό στο ποδόσφαιρο, είναι οι συνεχόμενες νίκες. Αν ο Παναθηναϊκός νικήσει την Κυριακή στο «Βικελίδης», θα κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για να ξαναμπεί σε μία νικηφόρα τροχιά…