Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς χτυπάει τον ΠΑΟΚ… εναέρια

Χουάνκαρ, Γιοβάνοβιτς / Intime

i

Χουάνκαρ, Γιοβάνοβιτς / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς χτυπάει τον ΠΑΟΚ… εναέρια

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:14 - 21.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:57 - 14.08.2024

Ο Γιοβάνοβιτς έδωσε έμφαση στην ανάπτυξη του Παναθηναϊκού με τις σέντρες και με τα στημένα, και με τα τελειώματα εντός περιοχής.

Οι εναέριες φάσεις έχουν αποδειχτεί πολύτιμος σύμμαχος του Παναθηναϊκού με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο. Ο Σέρβος δουλεύει πολύ σε αυτό το κομμάτι και δεν αλλάζει τη μεθοδολογία του πριν από την αναμέτρηση της Τούμπας.

Ο Γιοβάνοβιτς αφιέρωσε το τελευταίο μέρος της προπόνησης της Παρασκευής στις στατικές φάσεις και στις σέντρες. Προσδοκώντας να βρει γκολ με αυτό τον τρόπο απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Σε ότι αφορά τα στημένα, εκτελεστές ήταν ο Μπερνάρ από αριστερά και ο Τσέριν από δεξιά, με τον Βραζιλιάνο να παίρνει τα υπόλοιπα χτυπήματα. Στις σέντρες συμμετείχαν οι εξτρέμ και οι μπακ, με τον Γιοβάνοβιτς να ζητά να στέλνουν τη μπάλα σε συγκεκριμένα σημεία. 

Κανονικά με τον κόσμο του στον Βόλο ο Παναθηναϊκός - Ετοιμάζεται δυναμική παρουσία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:59 - 21.04.2023

Κανονικά με τον κόσμο του στον Βόλο ο Παναθηναϊκός - Ετοιμάζεται δυναμική παρουσία

Τη Δευτέρα θα γνωστοποιηθούν λεπτομέρειες για την προπώληση των εισιτηρίων της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον ΝΠΣ Βόλο. Δυναμικό «παρών» από τον κόσμο του Τριφυλλιού.

Εκεί που είχαν πάρει οδηγίες να κινούνται ο επιθετικός περιοχής και ο εξτρέμ από την άλλη πλευρά, ο οποίος σύγκλινε προς το σημείο του πέναλτι. Και ένας από τους τρεις μέσους, εφόσον ήταν εφικτό.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo και fun game, πριν οι παίκτες αρχίσουν τη δουλειά στις σέντρες και στα στημένα.

Το ενθαρρυντικό είναι πως το απουσιολόγιο συνεχίζει να είναι «λευκό», πάντα με την εξαίρεση των μακροχρόνια απόντων Αϊτόρ, Γκάνεα και Τρουιγιέ. Με τον Γιοβάνοβιτς να εύχεται να διατηρηθεί έτσι…