Παναθηναϊκός: Ο Ιωαννίδης παίζει με Βαγεκάνο, δύσκολα ο Τσέριν

Ιωαννίδης, Μπερνάρ

i

Intime

Παναθηναϊκός: Ο Ιωαννίδης παίζει με Βαγεκάνο, δύσκολα ο Τσέριν

Μπάμπης Τσιμπίδας 23:07 - 16.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:51 - 14.08.2024

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Ιωαννίδη να παίρνει μέρος στην προπόνηση της Κυριακής μετά από αρκετές ημέρες. Συνεχίζει την αποθεραπεία ο Τσέριν.

Με τη συμμετοχή του Φώτη Ιωαννίδη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Κυριακής στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ο διεθνής επιθετικός ενσωματώθηκε με τους συμπαίκτες του, μετά από αρκετές μέρες ατομικής εκγύμνασης και ίσως να παίξει στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Ράγιο Βαγεκάνο την Τρίτη.

Αντιθέτως, πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί ο Άνταμ Τσέριν. Ο Σλοβένος συνεχίζει τη θεραπεία του και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν πρόκειται να ρισκάρει μαζί του. Ούτως ώστε να έχει τον Σλοβένο χαφ διαθέσιμο για τα ματς με τη Ντνίπρο.

Στο πλαίσιο της διαχείρισης επειδή επανέρχεται από πολύμηνη απραξία λόγω της ρήξης χιαστού, ο Ζέκα έκανε αποφόρτιση την Κυριακή. Ο Πορτογάλος θα είναι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς την Τρίτη.

Ο Σέρβος προπονητής δούλεψε με τους παίκτες του στην τακτική στο δίτερμα της Κυριακής. ο Ο Γιοβάνοβιτς έδωσε έμφαση στη διάσπαση του πρέσινγκ και στην ανάπτυξη από τα άκρα. 

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού θα συνεχιστεί τη Δευτέρα, ενώ το πιθανότερο είναι πως δεν θα ανακοινωθεί αποστολή για το ματς με τη Ράγιο Βαγεκάνο. Όπως ακριβώς συνέβη και για την αναμέτρηση με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά.