Παναθηναϊκός: Ο Κλάινχαϊσλερ δούλεψε σαν σε… προπόνηση
i

Λάζλο Κλάινχαϊσλερ / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Κλάινχαϊσλερ δούλεψε σαν σε… προπόνηση

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:56 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:49 - 20.08.2024

Ο Ούγγρος μέσος γυμνάστηκε με ιδιαίτερα υψηλή ένταση και έδειξε στον Γιοβάνοβιτς θα είναι παρών στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Τη γερή κράση του αποδεικνύει ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ. Ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός άφησε ενθαρρυντικά μηνύματα προς θα προλάβει το σαββατιάτικο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων και η διάταση στον τετρακέφαλο δεν θα τον κρατήσει εκτός.

Ο Κλάινχαϊσλερ γυμνάστηκε ατομικά, αλλά με ένταση που παραπέμπει στο ομαδικό πρόγραμμα. Παρότι μεσολάβησαν μόλις τρεις μέρες από τη διάγνωση του τραυματισμού, ο 28χρονος χαφ νιώθει πολύ καλύτερα.

Το μυϊκό σύστημα του Κλάινχαϊσλερ ανταπεξέρχεται καλύτερα στη διάταση, συγκριτικά με άλλων παικτών και ο ποδοσφαιριστής έχει τονίσει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς πως θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Μέρα «μηδέν» για τον Κλάινχαϊσλερ θεωρείται η Πέμπτη, αφού εάν δεν τα καταφέρει να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του, μετά θεωρείται απίθανο ο Γιοβάνοβιτς να τον συμπεριλάβει στην αποστολή μόνο με μία χαλαρή προπόνηση την Παρασκευή.

Στο μεταξύ, οι ποδοσφαιριστές μετά την προθέρμανση, έπαιξαν rondo, ενώ εν συνεχεία ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής. Στο τελευταίο κομμάτι του προγράμματος όσοι συμμετείχαν στο οικογενειακού χαρακτήρα φιλικό της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Β’ έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν διπλό σε περιορισμένο χώρο.