Παναθηναϊκός: Ο Κλάινχαϊσλερ έμαθε τα κατατόπια στο Κορωπί (pic)
i

Λάζλο Κλέινχεϊσλερ / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Κλάινχαϊσλερ έμαθε τα κατατόπια στο Κορωπί (pic)

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:13 - 13.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 20.08.2024

Ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ προπονήθηκε πρώτη φορά με τη φόρμα του Παναθηναϊκού, όμως θα χρειαστεί μερικές μέρες για την πλήρη ενσωμάτωση του.

Μετά την οριστικοποίηση της ένταξης του στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ προπονήθηκε την Παρασκευή για πρώτη φορά στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλωσόρισε τον Ούγγρο μεσοεπιθετικό και τον σύστησε στους νέους συμπαίκτες του.

Όπως ήταν φυσιολογικό, ο Κλάινχαϊσλερ ήταν ευδιάθετος και εμφανίστηκε με μεγάλη όρεξη στο Κορωπί. Για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, η μεταγραφή στο Τριφύλλι είναι μία μεγάλη αναβάθμιση και η ευκαιρία του για το «step up». Αυτό που δεν κατάφερε να πετύχει όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία και δοκίμασε τις δυνάμεις του στη Βέρντερ Βρέμης.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού υποδέχτηκαν τον Κλάινχαϊσλερ με το καθιερωμένο... φατούρο και προσπάθησαν να τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί. Κάτι που δεν θα αργήσει, με δεδομένο το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια του Τριφυλλιού.

Βέβαια, η πλήρης ενσωμάτωση του στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού ίσως να πάρει μερικές μέρες. Η τελευταία δραστηριότητα του Κλάινχαϊσλερ πραγματοποιήθηκε στις 13 Νοεμβρίου του 2022, πριν διακοπεί το κροατικό πρωτάθλημα λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τότε, ο 28χρονος άσος είχε παίξει 90 λεπτά στη νίκη της Όσιγιεκ με 2-0 επί της Σιμπενίκ.

Επίσης. ο Κλάινχαϊσλερ δεν έπαιρνε μέρος στις προπονήσεις της κροατικής ομάδας. Η Όσιγιεκ είχε μεταβεί για προετοιμασία και φιλικά στην πόλη Ούμαγκ, στις ακτές της Δαλματίας. Μία παρόμοια διαδικασία όπως η παραμονή του Παναθηναϊκού στην Πέγεια της Κύπρου. Όμως, ο Κλάινχαϊσλερ βρισκόταν στη Βουδαπέστη, αφού είχε νοσήσει με ίωση αρκετές μέρες, ενώ τα τελευταία 24ωρα περίμενε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.