Παναθηναϊκός: Ο Κλάινχαϊσλερ πάει στη «zero-day» για το ντέρμπι

Κλαϊνχάισλερ

i

Λάζλο Κλάινχαϊσλερ / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Κλάινχαϊσλερ πάει στη «zero-day» για το ντέρμπι

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:42 - 22.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 20.08.2024

Ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ ανταποκρίθηκε στο πολύ δυνατό πρόγραμμα χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις, όμως το πραγματικό τεστ για τον Ολυμπιακό έρχεται την Πέμπτη.

Αποφασισμένος να βρεθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ. Ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός γυμνάστηκε σε μεγάλη ένταση την Τετάρτη και ανταποκρίθηκε χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Ουσιαστικά, ήταν πρώτο τεστ για να φανεί εάν ο 28χρονος χαφ έχει ξεπεράσει τον ελαφρύ μυϊκό τραυματισμό. Με τον Κλάινχαϊσλερ να αποδεικνύει τη γερή κράση του και να αποθεραπεύεται σε χρόνο ρεκόρ.

Βέβαια, ακόμα τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί. Ο Κλάινχαϊσλερ θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Πέμπτη με τους συμπαίκτες του και εφόσον τα καταφέρει, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού. 

Πάντως, ο Κλάινχαϊσλερ έχει τονίσει στον Γιοβάνοβιτς ότι θα αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού και δεν θα επιτρέψει σε ένα μικροπρόβλημα να τον αφήσει εκτός. Δείγμα της θέλησης του Ούγγρου να παίξει.

Στο μεταξύ, το ομαδικό πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και παιχνίδι στα 3/4 του γηπέδου.