Παναθηναϊκός: Ο Κλάινχαϊσλερ το παλεύει - Οικογενειακό διπλό στο Κορωπί
i

Λάζλο Κλάινχαϊσλερ / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Κλάινχαϊσλερ το παλεύει - Οικογενειακό διπλό στο Κορωπί

Μπάμπης Τσιμπίδας 21:43 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:51 - 20.08.2024

Φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Β’ ομάδα στο «Καλαφάτης», ο Κλάινχαϊσλερ έχει πιθανότητες να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό.

Την προετοιμασία για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό άρχισε την Κυριακή ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» δούλεψαν στο «Γεώργιος Καλαφάτης», αλλά σε χαλαρό ρυθμό αφού ήταν η επομένη της νίκης επί του ΝΠΣ Βόλου και το πρόγραμμα ήταν χαλαρό.

Όσοι άρχισαν στην εντεκάδα της αναμέτρησης της 23ης αγωνιστικής, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι παίκτες αγωνίστηκαν σε οικογενειακό διπλό με τον Παναθηναϊκό Β, ο οποίος δεν έχει υποχρεώσεις λόγω της διακοπής της Super League 2.

O Λάζλο Κλάινχαϊσλερ υποβλήθηκε σε θεραπεία, για το τράβηγμα που υπέστη στον τετρακέφαλο. Υπενθυμίζεται ότι ο Ούγγρος επρόκειτο να παίξει βασικός εναντίον του ΝΠΣ Βόλου, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση και ο Παλάσιος πήρε τη θέση του.

Ο τραυματισμός του Κλάινχαϊσλερ θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη, για να έχει ενημέρωση ο Γιοβάνοβιτς για τη διαθεσιμότητα του Ούγγρου για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Με τις πιθανότητες για τη συμμετοχή του να είναι μοιρασμένες για την ώρα.

Το ενθαρρυντικό για τον Γιοβάνοβιτς είναι πως δεν έχει άλλη απουσία. Τουλάχιστον μέχρι τώρα, με εξαίρεση τους μακροχρόνια απόντες Αϊτόρ, Γκάνεα και Τρουιγιέ, οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι υγιείς.