Ένας παλιός γνώριμος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού (vid)

Φεντερίκο Μακέντα / Intime

i

Φεντερίκο Μακέντα / Intime

Ένας παλιός γνώριμος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:17 - 14.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:07 - 14.08.2024

Ο Φεντερίκο Μακέντα επισκέφτηκε την προπόνηση του Παναθηναϊκού και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει ξανά με τους πρώην συμπαίκτες του.

Μία επίσκεψη από έναν παλιό γνωστό δέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην προπόνηση της Μεγάλης Παρασκευής στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Με τον οποίο πέρασαν πολλά τα προηγούμενα χρόνια!

Αυτός είναι ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός επιθετικός ο οποίος τον Αύγουστο του 2022 πήρε μεταγραφή στην τουρκική Ανγκαραγκουτσού και τον Ιανουάριο μετακινήθηκε στην ΑΠΟΕΛ, βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα για διακοπές.

Ο Κίκο δεν έχασε την ευκαιρία για να εμφανιστεί σε ένα γνώριμο περιβάλλον, γεμάτο με πολλές αναμνήσεις. Στο οποίο έζησε μία όμορφη τετραετία και ουσιαστικά, κατάφερε να αναγεννηθεί ως ποδοσφαιριστής μετά την πτωτική πορεία του στην Ιταλία.

Ο Μακέντα συνομίλησε με τους πρώην συμπαίκτες του, με τους εργαζόμενους στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και θυμήθηκαν τα παλιά. Με τον Ιταλό να τους εύχεται καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους για να στεφθούν πρωταθλητές.

Η ΠΑΕ μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Μακέντα στο αθλητικό κέντρο του του Παναθηναϊκού, με τον Κίκο να τα λέει με τους Χουάνκαρ και Αϊτόρ.