Παναθηναϊκός: Ο Μπιλάλ Μαχάρ στο στόχαστρο του Ρούι Βιτόρια
i

Μπιλάλ Μαχάρ / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Μπιλάλ Μαχάρ στο στόχαστρο του Ρούι Βιτόρια

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:19 - 16.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:55 - 20.08.2024

Ο Αιγύπτιος επιθετικός του Παναθηναϊκού είναι έτοιμος να πάρει προαγωγή για την Εθνική Ανδρών της πατρίδας του.

Στις 19 Φεβρουαρίου ο Μπιλάλ Μαχάρ θα μεταβεί στο Κάιρο, για να ενσωματωθεί στην Αίγυπτο Κ19. Η ομάδα θα πάρει μέρος ως διοργανώτρια στο Παναφρικάνικο Πρωτάθλημα Κ19, που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της χώρας. 

Ο Μπιλάλ υπολογίζεται ως ο βασικός «φουνταριστός» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από τον προπονητή, Μαχμούντ Τζαμπέρ και χιλιάδες θα παρακολουθήσουν τις προσπάθειες του σε ένα σημαντικό τουρνουά. Μεταξύ τους, θα είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αιγύπτου, Ρούι Βιτόρια!

Ο Πορτογάλος ανέλαβε σχετικά πρόσφατα τα ηνία των «φαραώ», αντικαθιστώντας τον συμπατριώτη του, Κάρλος Κεϊρόζ. O Βιτόρια θα παρακολουθήσει το τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Κάιρο και όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα, μεταξύ των παικτών που θα τσεκάρει, είναι ο Μπιλάλ Μαχάρ. Έχοντας ήδη έναν φάκελο με πληροφορίες για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Τα ρεπορτάζ προχωρούν ακόμα περισσότερο την υπόθεση και ισχυρίζονται πως εάν ο Βιτόρια πειστεί για τις δυνατότητες του Μπιλάλ, θα τον καλέσει στην Εθνική τον Μάρτιο. Όταν υπάρχει προγραμματισμένη αγωνιστική για διεθνή φιλικά.

Οι παράγοντες της αιγυπτιακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας θέλουν να παίξει ο Μπιλάλ με την Αίγυπτο έστω σε ένα ματς, για να τον κατοχυρώσουν. Επειδή ο 19χρονος στράικερ έχει και γαλλικό διαβατήριο και ακόμα έχει το δικαίωμα της επιλογής…