«Ψήνει» την επιστροφή Ζέκα ο Παναθηναϊκός!

Ζέκα / Intime

i

Ζέκα / Intime

«Ψήνει» την επιστροφή Ζέκα ο Παναθηναϊκός!

Μπάμπης Τσιμπίδας 02:23 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:19 - 14.08.2024

O Κάρλος Ζέκα δεν θα συνεχίσει στην Κοπεγχάγη και είναι πολύ πιθανόν να φορέσει ξανά τη φανέλα με το Τριφύλλι. Διαβάστε τι αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έχουν ενεργοποιηθεί πλήρως για να υλοποιήσουν το συντομότερο δυνατό τον μεταγραφικό σχεδιασμό  Η επέκταση του συμβολαίου του Φώτη Ιωαννίδη ήταν η πρώτη κίνηση και η επόμενη αφορά έναν παλιό γνώριμο…

Όπως μετέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, τα στελέχη του Τριφυλλιού έχουν ανοιχτή γραμμή με τον πρώην αρχηγό της ομάδας, Κάρλος Ζέκα. Ο οποίος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κοπεγχάγη και επιθυμεί να επιστρέψει στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, πράγματι η υπόθεση έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Ο Πορτογάλος έχει ενημερωθεί από την πρωταθλήτρια Δανίας ότι δεν θα του κατατεθεί πρόταση για να μείνει.

Από το Τριφύλλι έχουν μιλήσει με τον Ζέκα και έχουν διαπιστώσει ότι υπάρχει σύγκλιση απόψεων για να συνεργαστούν. Δεν έχει επιτευχθεί οριστική συμφωνία, αλλά δεν διαφαίνεται καμία σοβαρή διαφορά για το deal.

Τι απομένει; Το «ΟΚ» από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ασφαλώς, ο Σέρβος ξέρει τον Ζέκα, όμως είχε αφοσιωθεί στα Play Offs και θέλει λίγες μέρες για να καταθέσει τις εισηγήσεις του.

Οι ξένοι ποδοσφαιριστές που έγιναν «Έλληνες» - Από τους Αργεντινούς του ΠΑΣ, στον «Μπουμπλή» Ρότσα, τον Μπατίστα και τον Ζέκα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:05 - 19.04.2023

Οι ξένοι ποδοσφαιριστές που έγιναν «Έλληνες» - Από τους Αργεντινούς του ΠΑΣ, στον «Μπουμπλή» Ρότσα, τον Μπατίστα και τον Ζέκα

Στο ποδόσφαιρο τη δεκαετία του ‘70 και του ‘80 οι ελληνοποιήσεις ξένων πήγαν να γίνουν της μόδας, αλλά γρήγορα μπήκε τέλος. Σταδιακά και στο ποδόσφαιρο, όμως, η παγκοσμιοποίηση έχει αφήσει το στίγμα της.

Ασφαλώς, η αξία και η εμπειρία του Ζέκα είναι δεδομένη. Όπως και η αποδοχή του από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Όσο για τον σοβαρό τραυματισμό του, ο διεθνής μέσος θα εξεταστεί ενδελεχώς από το ιατρικό επιτελείο του Τριφυλλιού.

Εφόσον δεν προβάλλει ένσταση ο Γιοβάνοβιτς, τότε ο Ζέκα θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι του 2023.