Παναθηναϊκός: Οι επιλογές του Γιοβάνοβιτς για τον Πανσερραϊκό

Ιβάν Γιοβάνοβιτς

i

Intime

Παναθηναϊκός: Οι επιλογές του Γιοβάνοβιτς για τον Πανσερραϊκό

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:11 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:24 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το Σάββατο τη σύντομη προετοιμασία του για το ματς με τον Πανσερραϊκό και ο Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή.

Ένα ντέρμπι των αιωνίων που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Από το οποίο ο Παναθηναϊκός πήρε τους τρεις βαθμούς, τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού. Μία ήττα από τη Ρεν για τον όμιλο του Europa League, παρά την πολύ καλή εμφάνιση του Τριφυλλιού.

Αναμφίβολα, ήταν μία εβδομάδα με έντονα και ανάμεικτα συναισθήματα για τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η οποία, όμως, πρέπει να τελειώσει με νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό, το βράδυ της Κυριακής στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού, επανδρωμένη με τα αναμενόμενα πρόσωπα. Δεν προέκυψε αναπάντεχο πρόβλημα στη σαββατιάτικη προπόνηση και ο Σέρβος συμπεριέλαβε όλους τους υγιείς ποδοσφαιριστές. 

Αυτοί είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

Πότε αναμένεται να εκδικαστεί η έφεση για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:28 - 27.10.2023

Πότε αναμένεται να εκδικαστεί η έφεση για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ένοχος σε πρώτο χρόνο όσον αφορά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, λαμβάνοντας βαρύτατη ποινή που του στερεί την κορυφή της Stoiximan Super League. Πλέον, οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να καταθέσουν έφεση, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο Δευτεροβάθμιο της ΕΠΟ (1/11).

Ο Γιοβάνοβιτς θα φρεσκάρει την ενδεκάδα του με εκτεταμένο ροτέισον, για να ξεκουράσει τους βασικούς που άρχισαν με τον Ολυμπιακό και τη Ρεν. Εκτός από την άμυνα, μία γραμμή που οι επιλογές είναι μετρημένες λόγω των τραυματισμών.

Στο μεταξύ, το πρόγραμμα προπόνησης προέβλεπε προθέρμανση, rondo και εξάσκηση στα τελειώματα. Ο Χουάνκαρ παραμένει κλινήρης και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον και Ξενόπουλος.