Καταρχάς αρνητική η αστυνομία για ντέρμπι Κυπέλλου στις 06/12 - Όλα θα κριθούν στη σύσκεψη

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

i

©Intime

Καταρχάς αρνητική η αστυνομία για ντέρμπι Κυπέλλου στις 06/12 - Όλα θα κριθούν στη σύσκεψη

Sportal newsroom 14:00 - 21.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:51 - 14.08.2024

Η Αστυνομία είναι αρνητική για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στις 6 Δεκεμβρίου και ζήτησε από την ΕΠΟ αλλαγή ημερομηνίας.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τη Δευτέρα (20/11) τις ημερομηνίες και τις ώρες για τα ζευγάρια των «16» του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας. Το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό ορίστηκε την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 21:00. Κάτι που έφερε αντιδράσεις λόγω της ιδιαιτερότητας που υπάρχει με την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου και της επίσκεψης Ερντογάν την επόμενη μέρα στην Αθήνα. 

Ωστόσο, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που προκύπτουν από το πολιτικό ρεπορτάζ, η Αστυνομία δε δείχνει θετική στο να πραγματοποιηθεί το ντέρμπι εκείνη την ημέρα. Ως εκ τούτου, λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας στην Αθήνα, η Αστυνομία έστειλε σχετικό έγγραφο και ζήτησε νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ντέρμπι. Βέβαια, η τελική απόφαση ανήκει στην ΕΠΟ.

Οι πληροφορίες του Sportal λένε ότι θα ακολουθήσει σύσκεψη μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων πλευρών και εκεί θα ξεκαθαριστεί οριστικά το τοπίο. To βέβαιο είναι πως το ντέρμπι αυτή τη στιγμή είναι στα... χέρια της αστυνομίας

Στο τραπέζι είχαν πέσει κι άλλες ημερομηνίες για την διεξαγωγή του ντέρμπι. Οπως αυτή της 5ης Δεκεμβρίου. Ομως στη συγκεκριμένη ημερομηνία δεν μπορεί να οριστεί το ντέρμπι «αιωνίων», λόγω των σχετικών κανονισμών για την… απόσταση που πρέπει να έχουν δύο αγώνες μεταξύ τους για μια ομάδα. Δηλαδή από τη στιγμή που τόσο ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός αγωνίζονται για το πρωτάθλημα την Κυριακή.

«Η Άιντραχτ καταθέτει 7-8 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Ιωαννίδη»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:17 - 21.11.2023

«Η Άιντραχτ καταθέτει 7-8 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Ιωαννίδη»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Sky Sports» της Γερμανίας, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι διατεθειμένη να βγάλει μέχρι και οκτώ εκατομμύρια ευρώ για να πείσει τον Παναθηναϊκό να παραχωρήσει τον Φώτη Ιωαννίδη.

Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται στον Βόλο και οι «πράσινοι» με τον ΟΦΗ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ενώ θα προέρχονται και από ευρωπαϊκά ματς και μάλιστα κρισιμότατα και πολύ δύσκολα. Ετσι, το μεταξύ τους ματς δεν μπορεί να λάβει χώρα την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου

  • 17.00 Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός
  • 19.30 Παναιτωλικός - Athens Kallitea

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου

  • 15.30 ΑΕΛ - Γιούχτας ή Ατρόμητος
  • 17.30 ΟΦΗ - Κηφισιά
  • 21.00 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου

  • 17.00 Λεβαδειακός ή Λαμία - Νίκη Βόλου
  • 19.00 ΑΕΚ - Άρης
  • 21.00 ΠΑΟΚ - Βόλος