Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό

Ιβάν Γιοβάνοβιτς

i

Intime

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 18:27 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:33 - 14.08.2024

Δείτε τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσον αφορά το αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής (22/10, 19:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι «πράσινοι» ψάχνουν την πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι για φέτος, η οποία μάλιστα αν γίνει θα τους στείλει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος, παρέα με τους «ερυθρόλευκους».

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης ανάμεσα στο Τριφύλλι και τους Πειραιώτες έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπρινιόλι, με τους Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Αράο και Μλαντένοβιτς να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Πέρεθ, Τσέριν και Τζούριτσιτς θα είναιστον άξονα, ενώ στην επίθεση θα βρεθούν οι Μπερνάρ, Παλάσιος και Ιωαννίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τιμ Γεντβάι έμεινε εκτός αποστολής από το ντέρμπι, καθώς ο Κροάτης στόπερ αισθάνθηκε μια μικρή ενόχληση στον δικέφαλο.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς, Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Ιωαννίδη.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Sportal! Live Streaming το pre game του ντέρμπι των «αιωνίων» με όλο το ρεπορτάζ από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»