Οπαδοί του Παναθηναϊκού τραγουδούν παρέα με μία... αρκούδα το «Χόρτο Μαγικό» στη Βαλένθια (vid)

Οπαδοί του Παναθηναϊκού τραγουδούν παρέα με μία... αρκούδα το «Χόρτο Μαγικό» στη Βαλένθια (vid)

Sportal newsroom 15:52 - 30.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:38 - 14.08.2024

Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, που έκαναν βόλτα στη Βαλένθια λίγες ώρες πριν το ματς των «πράσινων» με τη Βιγιαρεάλ τραγούδησαν το «Χόρτο Μαγικό» έχοντας παρέα μία... αρκούδα.

Αρκετοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού βρίσκονται στην Ισπανία με αφορμή το αποψινό ματς (30/11,22:00) των «πράσινων» με τη Βιγιαρεάλ στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League

Ωστόσο δεν είναι μόνο το μικρό Βιγιαρεάλ που «πρασίνισε». Οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» έκαναν τους και σε άλλες πόλεις προτού καθίσουν στις κερκίδες του «Θεράμικα» για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα. 

Μερικοί εξ αυτών βρέθηκαν λοιπόν στη Βαλένθια και μάλιστα έστησαν κι... εξέδρα. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο τραγουδούν το «Χόρτο Μαγικό» έχοντας για παρέα τους... μία αρκούδα. 

Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, οι φίλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να είναι περισσότεροι από 1.500 στο «Θεράμικα», πολλοί εκ των οποίων έχουν αγοράσει μεμονωμένα εισιτήρια σε διάφορες θύρες του γηπέδου. Άλλωστε η κατάσταση στο Βιγιαρεάλ είναι αρκετά... safe. Και ανάμεσα σε Ισπανούς να βρίσκονται, δεν πρόκειται να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Είναι η κουλτούρα τέτοια.