Παναθηναϊκός: Παίζει με Ολυμπιακό ο Χουάνκαρ, αναμονή για Πάλμερ-Μπράουν

Παναθηναϊκός: Παίζει με Ολυμπιακό ο Χουάνκαρ, αναμονή για Πάλμερ-Μπράουν

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:27 - 12.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:47 - 14.08.2024

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων συνεχίζεται με επιστροφές, απουσίες και ερωτηματικά πριν την αναμέτρηση του Φαλήρου.

Ξεκούραση τέλος για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά το τριήμερο ρεπό που τους είχε παραχωρήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και ταξίδεψαν σε κοντινούς προορισμούς στην Αθήνα, για να ξεφύγουν από την αγωνιστική ρουτίνα.

Φυσικά, εξαίρεση αποτελούν οι έξι διεθνείς. Οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Euro 2024 και θα επιστρέψουν στο «Γεώργιος Καλαφάτης» την επόμενη εβδομάδα.

Πρόκειται για τον Φώτη Ιωαννίδη που έχει κληθεί στην Ελλάδα από τον Γκουστάβο Πογέτ, τους Τσέριν, Βέρμπιτς και Σπόραρ οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί στη Σλοβενία και τους Τζούρισιτς, Μλαντένοβιτς, οι οποίοι συμμετέχουν στη Σερβία.

Στο μεταξύ, στην προπόνηση της Πέμπτης πήρε μέρος ο Χουάνκαρ. Ο Ισπανός αριστερός μπακ αποθεραπεύτηκε από την κάκωση στην ποδοκνημική και τέθηκε στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Ο Μάγκνουσον είναι «παράδειγμα» για τους υπόλοιπους
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:15 - 10.10.2023

Παναθηναϊκός: Ο Μάγκνουσον είναι «παράδειγμα» για τους υπόλοιπους

Ο τρόπος που διαχειρίζεται ο Παναθηναϊκός τους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως τους Μάγκνουσον και Γκάνεα, είναι ο θεμέλιος λίθος για το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα.

Ο Χουάνκαρ θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Γιοβάνοβιτς περιμένει ότι θα έχει επανέρθει και ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, ο οποίος πάντως συνεχίζει την αποθεραπεία του. Ο Αμερικανός στόπερ θα δοκιμάσει να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του την επόμενη εβδομάδα.

Ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ έχει αναρρώσει, όμως προσπαθεί να ανακτήσει τη φόρμα του και να διεκδικήσει ενεργό ρόλο στο ροτέισον του Γιοβάνοβιτς. Ο Ούγγρος μέσος έμεινε περισσότερη ώρα στο γήπεδο και δούλεψε εξτρά, για να αυξήσει την αγωνιστική ετοιμότητα του.

Λάσο: «Τιμή μου που με ήθελε ο Παναθηναϊκός, είχαμε συναντηθεί στη Μαδρίτη»
EUROLEAGUE

22:19 - 11.10.2023

Λάσο: «Τιμή μου που με ήθελε ο Παναθηναϊκός, είχαμε συναντηθεί στη Μαδρίτη»

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε στους εκπροσώπους του ελληνικού Τύπου αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων τις επαφές που είχε με την πλευρά του Παναθηναϊκού, πριν οι πράσινοι καταλήξουν στον Εργκίν Αταμάν.

Το πρωινό ομαδικό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ανοίγματα. Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον υποβάλλεται σε θεραπείες μετά την επέμβαση στον χιαστό.