Πάλι εκτός ο Χουάνκαρ - Δεν ταξιδεύει στη Γαλλία

Χουάνκαρ

i

Χουάνκαρ/©Intime

Πάλι εκτός ο Χουάνκαρ - Δεν ταξιδεύει στη Γαλλία

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:15 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:11 - 14.08.2024

Ο Χουάνκαρ έμεινε εκτός για ακόμη μία προπόνηση του Παναθηναϊκού κι έτσι δεν θα ταξιδέψει στη Γαλλία για το ματς τη Ρεν την προσεχή Πέμπτη (9/11, 19:45).

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ματς με τη Ρεν την προσεχή Πέμπτη (9/11, 19:45) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League

Σε δύο γκρουπ χωρίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», ενώ απών ήταν για ακόμη μία προπόνηση ο Χουάνκαρ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί. Ως εκ τούτου ο Ισπανός μπακ του Παναθηναϊκού δεν θα ταξιδέψει στη Γαλλία. Να σημειώσουμε ότι θεραπεία και ατομικό έκανε ο Πάλμερ – Μπράουν, ενώ θεραπεία έκανε και ο Μάγκνουσον.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε τη Δευτέρα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League με αντίπαλο τη Ρεν στη Γαλλία.

Παναθηναϊκός: Στο επίκεντρο συγκεκριμένοι στόπερ, μπάτζετ «όσο χρειαστεί» για τη μεταγραφή
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:37 - 06.11.2023

Παναθηναϊκός: Στο επίκεντρο συγκεκριμένοι στόπερ, μπάτζετ «όσο χρειαστεί» για τη μεταγραφή

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα διαθέσει όσα χρήματα χρειαστούν για την απόκτηση ενός ποιοτικού κεντρικού αμυντικού, ενώ οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού τσεκάρουν ήδη παίκτες τους οποίους έχουν ξεχωρίσει.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα στη Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και πρέσινγκ, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο. Θεραπεία και ατομικό έκανε ο Πάλμερ – Μπράουν, θεραπεία ο Μάγκνουσον, ενώ απών ήταν ο Χουάνκαρ». 

Baladeros LIVE: Το ιστορικό 2-4 του Φαλήρου, η γκέλα της ΑΕΚ και ο κερδισμένος Παναθηναϊκός

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!