Παναθηναϊκός: Πάλμερ-Μπράουν και Βέρμπιτς παίζουν με Παναιτωλικό - Τι ισχύει με τον Γεντβάι

Έρικ Πάλμερ-Μπράουν

i

Intime

Παναθηναϊκός: Πάλμερ-Μπράουν και Βέρμπιτς παίζουν με Παναιτωλικό - Τι ισχύει με τον Γεντβάι

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:48 - 13.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 14.08.2024

Ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν και ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς τέθηκαν στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς για το Αγρίνιο. Παρόντες οι διεθνείς, ανεβάζει ρυθμούς ο Τιν Γεντβάι.

Ακόμα πιο πολυπληθής ήταν η σημερινή (13/9) προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Διότι ολοκληρώθηκε η επιστροφή των διεθνών από το εξωτερικό, ενώ ένας παίκτης αφαιρέθηκε από το ιατρικό δελτίο!

Καταρχάς, οι Σλοβένοι Βέρμπιτς, Τσέριν και Σπόραρ και ο Σέρβος Μλαντένοβιτς βρέθηκαν στο Κορωπί, έχοντας γυρίσει από Λιουμπλιάνα και Βελιγράδι, αντίστοιχα. 

«Ο Λημνιός κλείνει στον Παναθηναϊκό» - Τι αναφέρουν οι «πράσινοι»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:19 - 13.09.2023

«Ο Λημνιός κλείνει στον Παναθηναϊκό» - Τι αναφέρουν οι «πράσινοι»

Στη Γερμανία υποστηρίζουν πως ο Δημήτρης Λημνιός θα λύσει άμεσα το συμβόλαιό του με την Κολωνία και θα επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, με τους πράσινους πάντως να το διαψεύδουν.

O Βέρμπιτς προπονήθηκε με την ομάδα, για πρώτη φορά μετά το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Βέρμπιτς θα έπαιζε βασικός, αλλά υπέστη διάταση στην προθέρμανση και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Ο 29χρονος εξτρέμ ακολούθησε ατομικό υπό την επίβλεψη του ιατρικό επιτελείου της Σλοβενίας και αγωνίστηκε ως αλλαγή την Κυριακή εναντίον του Σαν Μαρίνο, για τα προκριματικά του Euro 2024. Επίσημη αναμέτρηση μεν, αλλά σαν προπονητικού χαρακτήρα δε, λόγω της χαμηλής δυναμικότητας του αντιπάλου.

Συνεπώς, ο Βέρμπιτς υπολογίζεται κανονικά για το σαββατιάτικο ματς του Τριφυλλιού στο Αγρίνιο, απέναντι στον Παναιτωλικό. Όπως υπολογίζονται και οι υπόλοιποι τρεις διεθνείς, παρότι την Τετάρτη γυμνάστηκαν μόνοι τους σε χαλαρό ρυθμό.

Επίσης, ο Γιοβάνοβιτς είδε τον Έρικ Πάλμερ-Μπράουν να γυμνάζεται και να τίθεται στη διάθεση του. Ο Αμερικανός στόπερ έχει αρκετές πιθανότητες να παίξει βασικός το Σάββατο, για να μην καταπονηθεί ο Μάγκνουσον ο οποίος προέρχεται από ταξίδια και αγώνες με την Εθνική Ισλανδίας. 

Oι ακριβότερες ομάδες του Europa League της σεζόν 2023-2024 - H λίστα και η θέση των ελληνικών ομάδων
EUROPA LEAGUE

09:53 - 13.09.2023

Oι ακριβότερες ομάδες του Europa League της σεζόν 2023-2024 - H λίστα και η θέση των ελληνικών ομάδων

Μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται στην επανέναρξη της Super League, αλλά και τη πρεμιέρα της φάσης των ομίλων των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ως επακόλουθο, θα δούμε τη λίστα με την κατάταξη των ομάδων του Europa League, βάσει της χρηματιστηριακής τους αξίας, με το ελληνικό ενδιαφέρον να είναι έντονο.

Ο Τιν Γεντβάι δεν είναι έτοιμος, ωστόσο μετράει αντίστροφα για να αποθεραπευτεί πλήρως. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός άρχισε ασκήσεις με τους συμπαίκτες του και ολοκλήρωσε με ατομικό, αλλά με εξίσου δυνατό σε ένταση πρόγραμμα. Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βαγιαννίδης.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με τουρνουά τεσσάρων ομάδων και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής. Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον Παναιτωλικό θα κορυφωθεί αύριο, με τον Γιοβάνοβιτς να έχει όλους τους παίκτες για την τακτική.