Πυρά Γιοβάνοβιτς κατά Λουτσέσκου: «Έχει μανία με τον Παναθηναϊκο, ίσως φταίει ο τελικός Κυπέλλου που τότε τον είχε σίγουρο»

Πυρά Γιοβάνοβιτς κατά Λουτσέσκου: «Έχει μανία με τον Παναθηναϊκο, ίσως φταίει ο τελικός Κυπέλλου που τότε τον είχε σίγουρο»

Γιώργος Σακελλαρίου 23:13 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:16 - 01.10.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιτέθηκε στον Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος μίλησε για εύνοια του Παναθηναϊκού.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θέλει να τοποθετείται για διαιτητικά θέματα.

Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού, όμως, δεν άφησε ασχολίαστα όσα είπε ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το ματς. Ο Ρουμάνος προπονητής μίλησε για εύνοια του «τριφυλλιού» τα δύο τελευταία χρόνια κι έτσι ο Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου απάντησε με επιθετικό τρόπο. Χαρακτήρισε γελοία όσα είπε ο Λουτσέσκου και αναφέρθηκε στον τελικό Κυπέλλου του 2022. Αναλυτικά η δήλωση του Γιοβάνοβιτς:

Είναι πολύ προσβλητικό αυτό που είπε. Ο Λουτσέσκου έχει μανία με τον Παναθηναϊκό

«Είναι πολύ προσβλητικό αυτό που είπε. Ο Λουτσέσκου έχει μανία με τον Παναθηναϊκό. Από τότε που έχασε το Κύπελλο ασχολείται μόνο με τον Παναθηναϊκό. Άρα, ό,τι έχουμε πετύχει οφείλεται στη διαιτησία. Είναι γελοίο και δεν είναι άξιο σχολιασμού.

Δεν έχω πει τίποτα για τους διαιτητές. Είναι μια δικαιολογία για τους περισσότερους για να ασχολείται ο κόσμος με κάτι άλλο παρά με την πραγματικότητα. Γι’ αυτό δεν τοποθετούμε. Είναι κρίμα και δημιουργεί εντάσεις.

Αν δεν μπορούν οι πρωταγωνιστές να είναι ψύχραιμοι πως θα μπορέσει ο κόσμος; Δεν το δέχομαι αυτό που λέει. Δεν μπορούμε να συζητήσουμε. Είναι μια τοποθέτηση που κρύβει τις αδυναμίες που υπάρχουν».