Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Επισκέφθηκε το «Κεράμικα» ο Πατσέτα, είχε σκοράρει εναντίον της Βιγιαρεάλ (vid)

Ο Πατσέτα στο «Κεράμικα».

i

©printscreen

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Επισκέφθηκε το «Κεράμικα» ο Πατσέτα, είχε σκοράρει εναντίον της Βιγιαρεάλ (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 22:47 - 13.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:31 - 14.08.2024

Ο Πατσέτα είδε το νέο γήπεδο της Βιγιαρεάλ και θυμήθηκε το γκολ που είχε βάλει κόντρα στη νυν ομάδα του. Ετοιμάζει το «κίτρινο υποβρύχιο» για Αλμερία και Παναθηναϊκό.

Ο νέος κίτρινος προπονητής της Βιγιαρεάλ είδε για πρώτη φορά το γήπεδο μετά την εντυπωσιακή ανακαίνιση.

Ο Χοσέ Ρόχο Μαρτίν Πατσέτα επισκέφτηκε το Estadio de la Cerámica, το σπίτι της ομάδας που θα υποδεχθεί στις 21 του μήνα ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Ένα γήπεδο, που έχει εντυπωσιακή εικόνα μετά τη φιλόδοξη ανακαίνιση που πραγματοποίησε ο σύλλογος για τη συμπλήρωση των 100 ετών από την ίδρυσή του (10/3/1923).

Ο Πατσέτα δήλωσε ενθουσιασμένος με την ανανεωμένη εμφάνιση του γηπέδου που θα είναι το νέο του σπίτι. Ο πρώτος αγώνας σ’ αυτό το γήπεδο είναι την ερχόμενη Κυριακή με την Αλμερία στις 17.15. Ο ίδιος ως παίκτης είχε επισκεφθεί το στάδιο σε τρεις περιπτώσεις, με τα χρώματα των Μαρμπέγια, Μέριδα και Νουμάνθια. Με την πρώτη από αυτές μάλιστα πέτυχε και γκολ. Ένα τέρμα με κεφαλιά, το οποίο ανέβασε στους λογαριασμούς της στα social media η Βιγιαρεάλ.

Στη διάθεση του Πατσέτα επίσης βρίσκονται από σήμερα οι διεθνείς της Βιγιαρεάλ. Οι επτά παίκτες είναι οι Άλεξ Μπαένα, Γέρεμι Πίνο, Μπεν Μπέρετον, Χουάν Φόιθ, Αϊσα Μαντί, Ίκερ Άλβαρεζ, Ελίας Ακομάχ.

Στην ιστοσελίδα της Βιγιαρεάλ αναφέρεται: «Οι νεαροί Ισπανοί διεθνείς της Βιγιαρεάλ, Άλεξ Μπαένα και Γερεμί Πίνο, συνέβαλαν στη νίκη της Εθνικής Ισπανίας επί της Κύπρου (6-0) ερχόμενοι από τον πάγκο. Ο Μπαένα υπέγραψε το επίσημο ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: σκοράροντας ένα γκολ μόλις μπήκε στον αγωνιστικό χώρο.

Πρωταγωνιστής ήταν και ο Μπεν Μπέρετον στη μονομαχία της Χιλής με την Κολομβία (0-0). Ο επιθετικός ξεκίνησε και αν και δεν κατάφερε να σκοράρει, έπαιξε 76 λεπτά. Από την πλευρά του, ο Αργεντινός Χουάν Φόιθ δεν είχε λεπτά στη νίκη της εθνικής του ομάδας επί της Βολιβίας (0-3).

Ο Αλγερινός Αϊσα Μαντί γεύτηκε τη νίκη στο φιλικό με τη Σενεγάλη (0-1), ενώ ο Ίκερ Άλβαρεζ δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα της Εθνικής Ανδόρας στη μονομαχία των προκριματικών του Euro με την Ελβετία (3-0).

Τέλος, ο Ελίας Ακομάχ καθοδήγησε την ισπανική ομάδα U21 στη νίκη της κόντρα στη Σκωτία. Ο Καταλανός επιθετικός έπαιξε και τα 90 λεπτά».