Προπόνηση στη Μπράγκα και επιστροφή το βράδυ για τον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός

i

©Intime

Προπόνηση στη Μπράγκα και επιστροφή το βράδυ για τον Παναθηναϊκό

Μπάμπης Τσιμπίδας 11:41 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:01 - 14.08.2024

Παναθηναϊκός θα αρχίσει την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Βόλο... επί πορτογαλικού εδάφους. Γιατί ελήφθη αυτή η απόφαση από τον Γιοβάνοβιτς.

Σχεδόν ένα 24ώρο μετά το παιχνίδι στην Πορτογαλία, θα επιστρέψει στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός. Η αποστολή δεν έφυγε αμέσως μετά το ματς με τη Μπράγκα, όπως συνηθίζεται στα περισσότερα εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς, όταν η επιστροφή προγραμματίζεται αυθημερόν.

Αντιθέτως, η ομάδα διανυκτέρευσε για δεύτερο βράδυ στην πορτογαλική πόλη, για την καλύτερη ξεκούραση των ποδοσφαιριστών. Αυτό σχετίζεται με τη διάρκεια του ταξιδιού, το οποίο στην προκειμένη διαρκεί τέσσερις ώρες. Εάν ο Παναθηναϊκός γύριζε μετά το ματς, θα έφτανε στην Αθήνα τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Με τους ποδοσφαιριστές να μην έχουν κοιμηθεί και να εκτροχιάζονται από τη ρουτίνα τους. Πάντως, η ομάδα δεν θα χάσει τη σημερινή προπόνηση. Η οποία έχει προγραμματιστεί στις 10π.μ. στο βοηθητικό γήπεδο της Μπράγκα. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αποθεραπεία, αλλά είναι σημαντικό να γίνει, δύο μέρες πριν το σαββατιάτικο παιχνίδι του Τριφυλλιού με τον ΝΠΣ Βόλο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για το πρωτάθλημα. 

Το τσάρτερ αναμένεται να αναχωρήσει για την Αθήνα στις 17:00 ώρα Ελλάδας και να προσγειωθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 21:00. Υπενθυμίζεται πως ανάμεσα στις δύο χώρες υπάρχει διαφορά δύο ωρών.