Σε φουλ ρυθμούς ο Τσέριν μετά από 25 μέρες
i

© Intime

Σε φουλ ρυθμούς ο Τσέριν μετά από 25 μέρες

Sportal newsroom 23:04 - 29.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:36 - 14.08.2024

Χαμόγελα στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Άνταμ Τσέριν επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων μετά από 25 μέρες.

Την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με την Ντνίπρο-1 στο πλαίσιο του β' προκριματικού γύρου του Champions League συνεχίζει ο Παναθηναϊκός μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα στο Κόζιτσε, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να χαμογελά, καθώς είδε τον Άνταμ Τσέριν να προπονείται σε φουλ ρυθμούς έπειτα από 25 μέρες.

Ο Σλοβένος μέσος είχε τραυματιστεί στο φιλικό προετοιμασίας με την Πετρολούλ και ταλαιπωρήθηκε από οίδημα που τον κράτησε εκτός. Ωστόσο, θα είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια με τη Μαρσέιγ στην επόμενη φάση του θεσμού (αν και εφόσον περάσει το Τριφύλλι σε αυτή). Για το ματς της Τρίτης (31/7) δεν υπολογίζεται όμως, καθώς είχε μείνει εκτός λίστας εξ' αρχής.

Τι κάνει ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς όταν κερδίζει το πρώτο παιχνίδι στα προκριματικά του Champions League;
CHAMPIONS LEAGUE

15:28 - 28.07.2023

Τι κάνει ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς όταν κερδίζει το πρώτο παιχνίδι στα προκριματικά του Champions League;

O Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα για την πολύτιμη πρόκριση στον τρίτο προκριματικό του Champions League μετά από τη νίκη στη Σλοβακία απέναντι στην Ντνίπρο με 3-1 και τώρα καλείται να υπερασπιστεί το πλεονέκτημα που απέκτησε.

Από 'κει και πέραν ο Σένκεφελντ συνέχισε θεραπεία, ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις εφαρμογής του transition, εξάσκηση στα τελειώματα και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.