Στην Ανκόνα το πούλμαν του Παναθηναϊκού

Στην Ανκόνα το πούλμαν του Παναθηναϊκού

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:26 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στον δρόμο για την Αυστρία, με φόντο την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας και μία από τις στάσεις του ήταν στο λιμάνι της Ανκόνα.

Η νέα ημέρα ξημέρωσε για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ξεκίνησε τις προπονήσεις του εν όψει της επερχόμενης σεζόν. Το πρώτο του ευρωπαϊκό ταξίδι του ξεκινάει εναντίον της Ντνίπρο -1, με φόντο τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Τι έκανε το πούλμαν του Παναθηναϊκού στην Ανκόνα;

Oι «πράσινοι» μαζεύτηκαν στο «Γεώργιος Καλαφάτης» προ ολίγων ημερών για την προετοιμασία τους και πλέον ακολουθεί η αναχώρηση για την Αυστρία, την Κυριακή. Ωστόσο το πούλμαν της ομάδας έφυγε νωρίτερα από την Ελλάδα προκειμένου να βρίσκεται ήδη στο Μπαντ Έρλαχ, για να υποδεχθεί τους ποδοσφαιριστές που θα φτάσουν στη χώρα με πτήση. Μάλιστα, το λεωφορείο του κλαμπ εθεάθη από την κάμερα του Sportal στην Ανκόνα.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του επί αυστριακού εδάφους στις 10 Ιουλίου, ενώ το πρώτο επίσημο ματς του συλλόγου θα έρθει στις 25/26 Ιουλίου. Μέχρι εκείνη την ημερομηνία φυσικά το «Τριφύλλι» θα δώσει ουκ ολίγα φιλικά παιχνίδια. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την προετοιμασία ανέφερε:  

«Μετά από σχεδόν ένα μήνα ξεκούρασης, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού επιστρέφουν στη δουλειά με ορίζοντα το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα απαιτητική αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Οι Πράσινοι ξεκινούν την προετοιμασία τους στις 14 Ιουνίου, με την πρώτη συγκέντρωση να έχει οριστεί στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Τις πρώτες ημέρες η ομάδα θα κάνει και τις αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις που απαιτούνται.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Bad Erlach της Αυστρίας, στο διάστημα 25 Ιουνίου – 10 Ιουλίου. Εκεί θα δοθούν πέντε φιλικά παιχνίδια, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Στη συνέχεια η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα συνεχίσει τις προπονήσεις στο «Γ. Καλαφάτης». Στις 14 Ιουλίου έχει οριστεί φιλικό παιχνίδι με την ισραηλινή Χάποελ Μπερ Σεβά στο «Απόστολος Νικολαΐδης», μπαίνοντας πια στην τελική ευθεία για το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Champions League στις 25 ή 26 Ιουλίου».