Έφτασε Ελλάδα ο Παναθηναϊκός και ο πιλότος της πτήσης ζήτησε σέλφι

Έφτασε Ελλάδα ο Παναθηναϊκός και ο πιλότος της πτήσης ζήτησε σέλφι

Βασίλης Μοιρώτσος 19:47 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:13 - 14.08.2024

Το πόδι του στην Ελλάδα πάτησε ο Παναθηναϊκός, με τους φίλους της ομάδας να υποδέχονται την αποστολή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Πρωταγωνιστής και πάλι ο πιλότος, ο οποίος ζήτησε σέλφι με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός που επέστρεψε από τη Μασσαλία μετά τον θρίαμβο του επί της Μαρσέιγ, της οποίας και επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι. 

Μάλιστα, ο πιλότος της πτήσης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να μείνουν στο αεροπλάνο και να τραβήξουν φωτογραφία με το πλήρωμα. Ο ίδιος, επιπλέον, ευχήθηκε να αναλάβει το δρομολόγιο της ομάδα και στην Μπράγκα, την Τρίτη (22/8), με φόντο τον αγώνα για τα playoffs του UEFA Champions League.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο αεροδρόμιο βρέθηκε πλήθος κόσμου, το οποίο έσπευσε να αποθεώσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους ποδοσφαιριστές του. Θυμίζουμε πως μοιραίος της βραδιάς ήταν ο Ματέο Γκεντουζί ο οποίος αφενός οδήγησε το ματς σε παράταση με το χέρι εντός περιοχής και την εύστοχη εκτέλεση του Ιωαννίδη και αφετέρου αστόχησε στη διαδικασία της «ρωσικής ρουλέτας».  

Πράσινη... παράνοια και στο πιλοτήριο της πτήσης του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός έγραψε ιστορία το βράδυ της Τρίτης, αφού μέσα στο «Velodrome» πανηγύρισε την πρόκριση στα playoffs του UEFA Champions League, νικώντας τη Μαρσέιγ στη διαδικασία των πέναλτι. Οπαδοί του «τριφυλλιού» δεν υπήρχαν στο γαλλικό γήπεδο, ωστόσο στην πτήση της επιστροφής οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς συνάντησαν έναν ένθερμο φίλο της ομάδας.

Αυτός, μάλιστα, ήταν και ο άνθρωπος που φρόντισε για την ασφαλή επιστροφή τους στην Ελλάδα. Ειδικότερα, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους φαίνεται πως δεν έκρυψε την αγάπη του για το «τριφύλλι», αφού κρέμασε στο πιλοτήριο μία σημαία του Παναθηναϊκού. O ίδιος, επιπλέον, κατά τη διάρκεια της αναχώρησης συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές για την επιτυχία τους.