Στις 19:00 στην Αθήνα οι θριαμβευτές της Μασσαλίας

Παναθηναϊκός

i

Παναθηναϊκός/ ©Intime

Στις 19:00 στην Αθήνα οι θριαμβευτές της Μασσαλίας

Βασίλης Μοιρώτσος 10:04 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:13 - 14.08.2024

Το απόγευμα της Τετάρτης (16/8) η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αφιχθεί στην Αθήνα, λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο στο «Βελοντρόμ». Στο «Ελ. Βενιζέλος» αναμένεται να βρεθούν φίλαθλοι των «πράσινων» προκειμένου να αποθεώσουν τους θριαμβευτές της Μασσαλίας.

Στα σύννεφα πετούν από τα ξημερώματα της Τετάρτης (16/8) οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επικράτησε της Μαρσέιγ μέσα στο «Βελοντρόμ» στη διαδικασία των πέναλτι (5-3) και σε συνδυασμό με το 1-0 της Λεωφόρου πήρε την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League

O Παναθηναϊκός αποτελεί την πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που αποκλείει τη Μαρσέιγ σε προκριματική φάση μετά από επτά συνεχόμενες προκρίσεις. Για να βρεθούν οι «πράσινοι» στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα πρέπει να περάσουν το εμπόδιο της Μπράγκα. Ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 23 Αυγούστου στην Πορτογαλία στις 22:00 κι η ρεβάνς θα γίνει στις 29 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ, την ίδια ώρα

Λίγες ώρες μετά το μεγάλο θρίαμβο στο «Βελοντρόμ» η αποστολή του «τριφυλλιού» θα πάρει το δρόμο της επιστροφής. Ο Παναθηναϊκός φεύγει από τη Μασσαλία γύρω στις 16:15 ώρα Ελλάδας και θα ειναι στο Ελ. Βενιζέλος περίπου στις 19:00. Δεν αποκλείεται να υπάρξει κόσμος στο αεροδρόμιο για να υποδεχτεί τους «πράσινους», καθώς υπάρχει μεγάλος ξεσηκωμός μετά την πρόκριση και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι... τρελαμένοι με το κατόρθωμα της αγαπημένους του ομάδας! 

Nα σημειώσουμε επίσης πως λίγες μετά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στην Αθήνα, στην χώρα μας θα βρεθεί κι ο Γουίλιαν Αράο. Ο 31χρονος μέσος θα έρθει στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης στις 22:30, από την Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους πράσινους». 

Ο Αράο θα περάσει από εξετάσεις την Πέμπτη και αναμένεται να ανακοινωθεί η ένταξη του στον Παναθηναϊκό.