Το βάρος του Παναθηναϊκού στον Μπράμπετς

Γιακούμπ Μπράμπετς

i

© Intime

Το βάρος του Παναθηναϊκού στον Μπράμπετς

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:46 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:58 - 14.08.2024

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γιάκουμπ Μπράμπετς είναι υπαρκτό, με τους «πράσινους» να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Άρη για τον Τσέχο αμυντικό.

Ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνας περίμεναν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, όμως οι ιθύνοντες της ΠΑΕ τους αιφνιδίασαν. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου ταξίδεψε στη Βαρκελώνη και έκλεισε τον διεθνή Ολλανδό χαφ, Τόνι Βιλένα. Έναν μέσο από το «πάνω ράφι», ο οποίος ανεβάζει το επίπεδο του ρόστερ.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η επόμενη κίνηση των «πράσινων» θα αφορά τα μετόπισθεν, καθώς ο χώρος παρουσιάζει λειψανδρία, με μόνους έμπειρους τους Σένκεφελντ και Μάγκνουσον. Τα τελευταία 24ώρα υπάρχει μια έντονη παραφιλολογία για έντονο ενδιαφέρον του Τριφυλλιού για τον Γιακούμπ Μπράμπετς.

Κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ. Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού είναι υπαρκτό για το 30χρονο στόπερ και μάλιστα ο Τσέχος δεν είναι απλά στην «πράσινη» λίστα ως μια επιλογή, αλλά είναι ο νο1 στόχος της ομάδας. Οι πληροφορίες θέλουν να έχει γίνει και κρούση στον Άρη για την απόκτηση του.

Από 'κει και πέρα, μένει να φανεί ποιες θα είναι οι αξιώσεις του διοικητικού ηγέτη της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Θόδωρου Καρυπίδη, για τον Γιάκουμπ Μπράμπετς και αν ο Παναθηναϊκός θα τις καλύψει, προκειμένου να κάνει δικό του τον παίκτη και να ενισχύσει σημαντικά την αμυντική του γραμμή.