Ντνίπρο - Παναθηναϊκός: Καταρρακτώδης βροχή στο Κόζιτσε - Τι συνθήκες θα επικρατούν την ώρα του ματς

Παναθηναϊκός

i

Παναθηναϊκός/ ©Intime

Ντνίπρο - Παναθηναϊκός: Καταρρακτώδης βροχή στο Κόζιτσε - Τι συνθήκες θα επικρατούν την ώρα του ματς

Sportal newsroom 15:31 - 25.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 14.08.2024

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ντνίπρο στο Κόζιτσε της Σλοβακίας στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο αγώνας σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων αναμένεται να γίνει σε βροχερό φόντο.

Στο Κόζιτσε βρίσκεται από την Δευτέρα το μεσημέρι (24/7) η αποστολή του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους σε αγώνα επιπέδου Champions League

Κάτι λιγότερο από έξι ώρες έχουν μείνει μέχρι τη σέντρα του αγώνα των «πράσινων» κόντρα στην Ντνίπρο. Οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στις 21:00 στο πρώτο τους ματς στο δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cosmote Sport 1 και μέσω του Sportal θα μπορείτε να παρακολούθησε live την εξέλιξη της. 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια της εστίας των «πράσινων» θα βρεθεί ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, στο κέντρο της άμυνας θα δούμε τους Σένκεφελντ και Μάγκνουσον, στα αριστερά ο Χουάνκαρ είναι το ακλόνητο φαβορί για να πάρει φανέλα βασικού, ενώ ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται σε δίλημμα (Κώτσιρας - Βαγγιανίδης) για το δεξί άκρο της άμυνας. 

Ο Ρούμπεν Πέρεθ θα βρίσκεται στο χώρο του κέντρο με έναν εκ των Τσόκαι ή Κλαϊνχάισλερ δίπλα του. Στη θέση «10» θα αγωνιστεί ο Τζούριτσιτς, στη δεξιά πλευρά της επίθεσης θα δούμε τον Παλάσιος, στην αριστερή τον Μπερνάρ και στην κορυφή τον Σπόραρ

Ο καιρός στο Κόζιτσε είναι αρκετά διαφορετικός από αυτόν στη χώρα μας. Εδώ επικρατούν οι υψηλές θερμοκρασίες και ο ήλιος, ενώ στην πόλη της Σλοβακίας πέφτει καταρρακτώδης βροχή. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων βροχερός θα είναι ο καιρός και κατά τη διάρκεια του ματς. Μένει να δούμε τι έντασης θα είναι η βροχή και αν θα επηρεάσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.