Η «πράσινη» λαοθάλασσα του ΟΑΚΑ (vid)
i

©intime

Η «πράσινη» λαοθάλασσα του ΟΑΚΑ (vid)

Μαρία Δαλιάνη • 12:12 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:53 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-0 στην ρεβάνς με την Μπράγκα για τα play offs του Champions League ωστόσο, αυτό που τράβηξε την προσοχή ήταν το κατάμεστο και γεμάτο παλμό Ολυμπιακό στάδιο, με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να δημοσιέυει ένα βίντεο με την «πράσινη» λαοθάλασσα.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε ξανά από την Μπράγκα αυτή την φορά με 1-0 (Μπρούμα,83') στο κατάμεστο Ολυμπιακό στάδιο στη ρεβάνς του 2-1, για τα playoffs του Champions League και αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Μπορεί στο τέλος της βραδιάς οι φίλοι των «πράσινων» να αποχώρησαν από το γήπεδο απογοητευμένοι, καθώς η ομάδα τους δεν κατάφερε να κάνει το βήμα παραπάνω και να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League ωστόσο, δημιούργησαν μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Θα μπορύσε να πει κανείς ότι η ατμόσφαιρα θύμιζε κάτι από τα παλία ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Σε βίντεο που δημοσίευσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο επίσημο κανάλι της στο You Tube παρουσιάζει την άφιξη και την αποχώρηση των φιλάθλων της ομάδας χαρακτηρίζοντας τους ως «πράσινη» λαοθάλασσα. 

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να εμψυχώνουν την προσπάθεια που κατέβαλαν οι «πράσινοι» και παρά τον αποκλεισμό χειροκρότησαν την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Όπως έγινε και επισήμως γνωστό από την UEFA  στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα την Τρίτη το βράδυ (29/08) κόπηκαν 61.390 εισιτήρια και όπως μπορεί να διακρίνει κανείς από το βίντεο που δημοσίευσε η ΠΑΕ ελάχιστες είναι κενές θέσεις.