Το νέο πανό της θύρας 13 στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (vids)

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

i

©Intime

Το νέο πανό της θύρας 13 στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (vids)

Sportal newsroom 09:18 - 02.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:03 - 14.08.2024

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού έστειλαν το δικό τους μήνυμα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, υψώνοντας νέο πανό στην κερκίδα.

Ισόπαλο δίχως νικητή έληξε το ντέρμπι στη Λεωφόρο. Στο 96' ο Γερεμέγεφ ισοφάρισε σε 2-2 και σφράγισε το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. Ο Τόμας άνοιξε το σκορ, ο Παναθηναϊκός απάντησε με τον Παλάσιος και ο Ζίβκοβιτς έκανε το 2-1 πριν βάλει ο Σουηδός φορ τη σφραγίδα του.

Πριν τη σέντρα οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού έστειλαν το δικό τους μήνυμα. Συγκεκριμένα, κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο οι οργανωμένοι του «τριφυλλιού» ύψωσαν και ένα πανό με ιδιαίτερο νόημα. «Ό,τι έχουμε είμαστε εμείς» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Ολα αυτά λίγες ημέρες αφότου οι οπαδοί των «πρασίνων» είχαν ανεβάσει πανό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, το οποίο ανέγραφε «Free the Boys» (Ελευθερώστε τα παιδιά) και ήταν υπέρ των Blue Bad Boys. Τότε, οι παίκτες της Ένωσης αποχώρησαν προσωρινά και για λίγο από τον αγωνιστικό χώρο και μόλις, το επίμαχο πανό μαζεύτηκε από την κερκίδα, τότε οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι ξεκίνησε κανονικά.