Παναθηναϊκός: Το «Π. Γιαννακόπουλος» άλλαξε για το Europa League (pics)

Παναθηναϊκός: Το «Π. Γιαννακόπουλος» άλλαξε για το Europa League (pics)

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:29 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:30 - 14.08.2024

Το κλειστό γυμναστήριο «Παύλος Γιαννακόπουλος» είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει τις media activities της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Ρεν.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν αρκετές παρεμβάσεις στο «Απόστολος Νικολαΐδης», προκειμένου να καλύψουν τις προδιαγραφές της UEFA για την αναμέτρηση με τη Ρεν, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η πιο σημαντική αφορούσε τη διαμόρφωση του κλειστού γυμναστηρίου «Παύλος Γιαννακόπουλος» σε μία αίθουσα Τύπου, όπου θα καλυφθούν οι media activities του διημέρου

Την Τετάρτη θα παραχωρήσουν συνέντευξεις οι προπονητές Παναθηναϊκού και Ρεν, Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Μπρούνο Ζενέσιο αντίστοιχα, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής από κάθε ομάδα.

Επίσης, στον ίδιο χώρο θα φιλοξενηθούν οι συνεντεύξεις Τύπου μετά τη λήξη του ματς. Εκεί θα εργαστούν οι δημοσιογράφοι πριν και ανήμερα του παιχνιδιού, αφού έχουν μεταφερθεί πάγκοι και ο αναγκαίος ηλεκτρολογικός εξοπλισμός.

Η εγκατάσταση έχει τοποθετηθεί στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου, το οποίο για δύο μέρες θα διακόψει τη λειτουργία του ως χώρος άθλησης και προπόνησης των τμημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα χρησιμοποιήσει το χώρο την Τετάρτη και την Πέμπτη και το πρωί της Παρασκευής θα τον αποδώσει στον Ερασιτέχνη, καθαρό και όπως ήταν πριν.

Οι παρεμβάσεις που χρειάζεται το «Απόστολος Νικολαΐδης»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:50 - 14.10.2023

Οι παρεμβάσεις που χρειάζεται το «Απόστολος Νικολαΐδης»

Το «ΟΚ» από την UEFA δεν σημαίνει το τέλος της προσπάθειας των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού για τη μετακόμιση στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Αντιθέτως, τώρα πρέπει να «τρέξουν» για να είναι όλα έτοιμα στις 25 Οκτωβρίου.

Το ίδιο θα συμβεί και για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Η παλιά αίθουσα Τύπου κατώ από τη θύρα 9 δεν επαρκεί για τις ανάγκες της UEFA.

Κατά συνέπεια, αποφασίστηκε αυτή η διαρρύθμιση προκειμένου να καλυφθούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι Έλληνες και οι Γάλλοι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ρεν.