Σπόραρ: «Ποτέ δεν είπα πως η ΑΕΚ άξιζε περισσότερο το πρωτάθλημα από εμάς»

Άντραζ Σπόραρ

i

©intime

Σπόραρ: «Ποτέ δεν είπα πως η ΑΕΚ άξιζε περισσότερο το πρωτάθλημα από εμάς»

Sportal newsroom 22:56 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:36 - 14.08.2024

Ο Άντραζ Σπόραρ αναφέρθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του και τόνισε πως αλλοιώθηκαν τα λεγόμενα του, αφού δεν είπε ποτέ ότι η ΑΕΚ άξιζε το πρωτάθλημα περισσότερο από τον Παναθηναϊκό.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Άντραζ Σπόραρ αναφέρθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του και τόνισε ότι έγινε αλλοίωση των λεγόμενων του από τα ελληνικά media, καθώς δεν είπε ποτέ ότι η ΑΕΚ άξιζε περισσότερο το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, ο Σλοβένος επιθετικός σημείωσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του αναγκάστηκαν να παίξουν ένα κρίσιμο ματς με κορωνοϊό, ενώ όπως υπογράμμισε θα έπρεπε να τους δώσουν περισσότερες μέρες για να γίνουν καλά.

«Πληροφορήθηκα ότι κάποια ελληνικά μέσα ενημέρωσης έγραψαν για τη συνέντευξή μου. Αλλά υπήρξε μια σαφής παρανόηση στα λεγόμενα μου σε όσα είπα στη Σλοβενία. Θέλω να διευκρινίσω ότι ποτέ δεν είπα πως η ΑΕΚ άξιζε περισσότερο το πρωτάθλημα από εμάς! 

Ήμασταν στην πρώτη θέση όλη τη χρόνια και στο τέλος παίξαμε ένα κρίσιμο ματς με Covid, παρότι φυσικά έπρεπε να μας δώσουν λίγες μέρες για να γίνουμε καλά, και τελικά το χάσαμε. Προσωπικά δεν με νοιάζει ούτε η ΑΕΚ ούτε άλλη ελληνική ομάδα! Θα πάμε ακόμα πιο δυνατά και του χρόνου την καταπληκτική στήριξη σας! Πάνω απ’ όλα Παναθηναϊκός», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instragram ο Σπόραρ.