Ζέκα: «Ήρθε η ώρα να γυρίσω σπίτι μου...»

Ζέκα

i

© Intime

Ζέκα: «Ήρθε η ώρα να γυρίσω σπίτι μου...»

Sportal newsroom 19:42 - 06.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:46 - 14.08.2024

Ο Κάρλος Ζέκα με ένα ποστάρισμα στο instagram αποχαιρέτησε την Κοπεγχάγη, ενώ στάθηκε στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Ζέκα γύρισε σπίτι του. Ο Ελληνοπορτογάλος άσος από τη στιγμή που δεν θα έμενε στην Κοπεγχάγη, ήταν δεδομένο ότι θα γυρίσει στον Παναθηναϊκό. Το θέμα ήταν τυπικό εδώ και καιρό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε δώσει το ok και ο Ζέκα, έπειτα από έξι χρόνια επέστρεψε στην αγαπημένη του ομάδα, με το Τριφύλλι να έχει ήδη ανακοινώσει την επιστροφή του.

Ο Έλληνας διεθνής με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media αποχαιρέτησε την Κοπεγχάγη, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο ποστάρισμα του:

Δεν ρισκάρει με Γκάνεα ο Παναθηναϊκός και πάει για αριστερό μπακ - Τα ονόματα στη λίστα και η περίπτωση του Σταφυλίδη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:50 - 06.06.2023

Δεν ρισκάρει με Γκάνεα ο Παναθηναϊκός και πάει για αριστερό μπακ - Τα ονόματα στη λίστα και η περίπτωση του Σταφυλίδη

Παρά τη βελτίωση της υγείας του Κρίστι Γκάνεα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώριο να περιμένει τον Ρουμάνο και θα ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας.

«Ήρθε η ώρα.

Τα τελευταία 6 χρόνια ήταν μια από τις καλύτερες περίοδο της ζωής μου, ήταν εκπληκτικό να φορέσω αυτό τη φανέκα . Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, το επιτελείο , όλους τους προπονητές , τους οπαδούς , και τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί μου. Χωρίς εσάς όλα αυτά δεν ήταν εφικτά. Εκτιμώ τα πάντα και είμαι σίγουρος ότι θα συναντηθούμε ξανά. Σας εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον.

Και τώρα ήρθε η ώρα να γυρίσω σπίτι και να κάνω το καλύτερο για να πετύχουμε τους στόχους μας. 

Τα λέμε σύντομα».