Διαψεύδει για Πινέδα ο Παναθηναϊκός

Ορμπελίν Πινέδα

i

© Intime

Διαψεύδει για Πινέδα ο Παναθηναϊκός

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:42 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:36 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ισπανίας, για το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» προς τον Πινέδα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία ο Ορμπελίν Πινέδα βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Ολυμπιακού. Ο δανεισμός του Μεξικανού μέσου στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και τον Ιούλιο θα πρέπει να επιστρέψει στη Θέλτα. Από την πλευρά του «τριφυλλιού», η πράσινη ΠΑΕ διέψευσε το συγκεκριμένο σενάριο, καθώς όπως τονίζουν δεν έχουν ασχοληθεί με την περίπτωση του Μεξικανού ποδοσφαιριστή. 

Να θυμίσουμε, τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Πινέδα είναι καθημερινά και σήμερα Τετάρτη (14/6), η «Farodevigo» το πήγε ένα βήμα παρακάτω. Συγκεκριμένα, η ισπανική ιστοσελίδα ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός έκανε «μπάσιμο» για την απόκτηση του Μεξικανού, προσφέροντας οκτώ εκατομμύρια ευρώ.

«O Πινέδα ίσως αποτελέσει την πρώτη πώληση για την ομάδα του Βίγο αυτό το καλοκαίρι. Η καταπληκτική σεζόν του Μεξικανού διεθνή στη Super League έχει προκαλέσει μάχη των τριών μεγάλων ομάδων της χώρας, που παλεύουν να τον αποκτήσουν. Η ΑΕΚ, που τον απέκτησε δανεικό το περασμένο καλοκαίρι, θέλει να αγοράσει τον παίκτη και έχει αρχίσει επαφές με τη Θέλτα για διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που δίνει τα περισσότερα για να τον αποκτήσει, με μια στιβαρή προσφορά 8 εκατ. ευρώ.

Την ώρα που περιμένει να μιλήσει με τον Ορμπελίν, ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται στην εθνική ομάδα του Μεξικού, η Θέλτα είναι θετική στο να δεχτεί την πρόταση, αλλά η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να κάνει νέα προσφορά. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει επίσης ενδιαφέρον για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή, χωρίς ακόμα να έχει καταθέσει πρόταση», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Τη φετινή σεζόν, ο Ορμπελίν Πινέδα αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα στην πορεία των «κιτρινόμαυρων» μέχρι την κατάκτηση του τίτλου. Σε 41 εμφανίσεις που κατέγραψε με τον Δικέφαλο στο στήθος, βρήκε δέκα φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, έχοντας παράλληλα μοιράσει και τέσσερις ασίστ σε συμπαίκτες του.