«Τρέχει» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Κλάινχαϊσλερ
i

Λάζλο Κλάινχαϊσλερ/ ©Intime

«Τρέχει» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Κλάινχαϊσλερ

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:36 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:51 - 20.08.2024

Αγώνα δρόμου για να προβάλει το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός κάνει ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ.

Ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ είχε δηλωθεί από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Βόλο στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League

Ωστόσο τη θέση του λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης την πήρε ο Σεμπάστιαν Παλάσιος στο δεξί άκρο της επίθεσης των «πράσινων». Ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο ζέσταμα που τον άφησαν εκτός αποστολής.

Στη χθεσινή προπόνηση του «τριφυλλιού» ο Κλάινχαϊσλερ έκανε θεραπεία. Οι πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι με το μέρος του Ούγγρου μεσοεπιθετικού, καθώς φαίνεται πολύ δύσκολο να προλάβει το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το προσεχές Σάββατο (25/2). Τις επόμενες μέρες ασφαλώς θα φανεί αν θα μπορέσει τελικά να είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους». 

Στο ντέρμπι, θα είναι διαθέσιμος ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες. Ο Ισλανδός αμυντικός θα μπορούσε να αγωνιστεί και κατά του Βόλου αλλά ο Σέρβος κόουτς έκρινε ότι είναι καλύτερο να μείνει εκτός και να ανεβάσει και άλλο ρυθμό.