Μια... τεχνική λεπτομέρεια χωρίζει τον Τζούρισιτς από τον Παναθηναϊκό

Φίλιπ Τζούρισιτς

i

© ss Youtube

Μια... τεχνική λεπτομέρεια χωρίζει τον Τζούρισιτς από τον Παναθηναϊκό

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:55 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:31 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός έχει προχωρημένες επαφές με τον Φίλιπ Τζούρισιτς, αλλά ο Σέρβος επιτελικός μέσος έχει ανοιχτά μέτωπα με τη Σαμπντόρια.

Η υπομονή των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού για τον Όντρεϊ Λινγκρ έχει πρακτικά εξαντληθεί. Παρότι δεν έχουν διακόψει την επικοινωνία με τον Τσέχο της Σλάβιας Πράγας, εντούτοις προχωρούν ταχύτατα τις επαφές με τον Φίλιπ Τζούρισιτς.

Ο Σέρβος είναι ο παίκτης τον οποίο έχουν ξεχωρίσει οι «πράσινοι» για το «δεκάρι» και η απόκτηση του είναι πολύ πιο εφικτή από του Λινγκρ. Επιπλέον, ο Τζούρισιτς έχει παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο και έχει αποδείξει την αξία του. Σε αντίθεση με τον Λινγκρ, ο οποίος δεν έχει διακριθεί μακριά από το ασφαλές περιβάλλον της Σλάβια Πράγας.

Ο Τζούρισιτς έχει συμβόλαιο με τη Σαμπντόρια για άλλα δύο χρόνια, με ετήσιες αποδοχές 1,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, η διάρκεια είναι «σπαστή» και το ερώτημα είναι ποιος έχει το δικαίωμα ενεργοποίησης.

Η ιστοσελίδα «Tuttomercatoweb» ανέφερε ότι η λύση της συνεργασίας επαφίεται στην ευχέρια του Τζούρισιτς. Από την άλλη, τοπικά μέσα ενημέρωσης της Γένοβας υποστήριζαν πως η Σαμπντόρια έχει τη σχετική οψιόν για να αποδεσμεύσει τον 32χρονο χαφ.

Ανεξαρτήτως αυτού, κοινή συνισταμένη για παίκτη και ομάδα είναι πως δεν θέλουν να συνεχίσουν μαζί. Ο Τζούρισιτς δεν θέλει να παίξει στη Serie B και η Σαμπντόρια δεν αντέχει να πληρώσει την αμοιβή του, με τα μειωμένα έσοδα μετά τον υποβιβασμό. Οπότε οι ενδείξεις ευνοούν το διαζύγιο, όμως η διεκδίκηση αποζημίωσης ενδέχεται να επηρεάσει τη συζήτηση.

Σύμφωνα με τα γραφόμενα στην Ιταλία, ο Παναθηναϊκός προσφέρει περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως στον Τζούρισιτς, για διετή συνεργασία. Εφόσον η πληροφορία αληθεύει, τότε υπάρχει μία απόκλιση στα χρήματα που προβλέπεται να πάρει ο Σέρβος από τη Σαμπντόρια.

Στην παρούσα φάση, ο Παναθηναϊκός έχει προχωρημένες συζητήσεις με τον Τζούρισιτς. Αλλά δεν έχει κλείσει την υπόθεση. Δεν θα μπορούσε άλλωστε, αφού ο Σέρβος δεν είναι ελεύθερος. Ναι μεν θα φύγει από τη Σαμπντόρια, αλλά πρέπει να λύσει το συμβόλαιο του. Συνεπώς, ο 32χρονος μέσος έχει πάρει... κεφάλι στη λίστα για το «δεκάρι», αλλά όλα παραμένουν ανοιχτά.