Παναθηναϊκός: Χατ-τρικ ο Καμπετσής στο φιλικό με την Κ19
i

Αργύρης Καμπετσής / Intime

Παναθηναϊκός: Χατ-τρικ ο Καμπετσής στο φιλικό με την Κ19

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:19 - 25.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:37 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε φιλικό με την ομάδα Κ19 στο Κορωπί και επικράτησε 5-0, με τον Καμπετσή να σκοράρει τρία γκολ.

Οικογενειακό φιλικό με πρωταγωνιστή τον Αργύρη Καμπετσή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (25/3) στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε χατ-τρικ στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναθηναϊκού Κ19, το οποίο έληξε με σκορ 5-0.

Τα άλλα δύο τέρματα των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πέτυχαν οι Τσόκαϊ και Μαντσίνι. Ο Αλβανός χαφ επέστρεψε νωρίτερα από τους άλλους διεθνείς, παίρνοντας άδεια από την Εθνική Αλβανίας.

Ο Γιοβάνοβιτς δεν δοκίμασε κάτι στο παιχνίδι και το χρησιμοποίησε απλά για να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές του σε αγωνιστικό ρυθμό. Το ματς είχε συνολική διάρκεια 60 λεπτών, σε δύο 30λεπτα ημίχρονοα. 

Στο φιλικό αγωνίστηκαν οι Λοντίγκιν, Κώτσιρας (Βαγιαννίδης), Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Ρουμπέν, Τσόκαϊ, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Παλάσιος, Καμπετσής.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας παραμένει κλινήρης λόγω της γαστρεντερίτιδας, αφού δεν έχει αναρρώσει. Ο Σάρλια ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και ο Κουρμπέλης υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Οι παίκτες του Τριφυλλιού θα έχουν ρεπό αύριο και μεθαύριο και θα επανέρθουν στις προπονήσεις. Τότε θα αρχίσουν ουσιαστικά την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Βόλο, αφού ο Γιοβάνοβιτς θα περιμένει το πρώτο κύμα επιστροφής των διεθνών.