Φαριόλι: «Οι παίκτες μου πρέπει να βρίσκονται στο 100%»
i

© Intime

Φαριόλι: «Οι παίκτες μου πρέπει να βρίσκονται στο 100%»

Sportal newsroom 21:20 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:20 - 07.08.2024

Ο Φραντσέσκο Φαριόλι μίλησε εν όψει της πρώτης αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League και τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να είναι στο 100% της ετοιμότητας τους.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει της πρώτης αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League ο Φραντσέσκο Φαριόλι αναφέρθηκε στις σημαντικές απουσίες του «Αίαντα», ενώ τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να είναι στο 100% της ετοιμότητας τους.

Αλόνσο: «Να γράψουμε την ιστορία υπέρ του Παναθηναϊκού»
EUROPA LEAGUE

18:41 - 07.08.2024

Αλόνσο: «Να γράψουμε την ιστορία υπέρ του Παναθηναϊκού»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο τόνισε πως δεν τον απασχολεί το παρελθόν του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ, αλλά μόνο το μέλλον. Ο Ουρουγουανός προπονητής εξέφρασε τον σεβασμό του για τον αντίπαλο του, όμως εξήγησε πως το Τριφύλλι θέλει να επιβάλλει τον ρυθμό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την παρουσία του Μπρόμπεϊ στην αποστολή, αλλά και την ανάγκη που υπάρχει για ν’ αρχίσουν να σκέφτονται διαφορετικά οι ποδοσφαιριστές του:

«Το αποφασίσαμε την τελευταία στιγμή και τον πήραμε μαζί μας. Μπορεί να πάρει λεπτά συμμετοχής. Έκανε πολλή δουλειά. Επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα και έπρεπε πολύ σύντομα από το μηδέν ν’ αρχίσει να τρέχει με… 100 χιλιόμετρα την ώρα. Αυτό είναι πάντοτε δύσκολο. Ωστόσο, οι παίκτες μου πρέπει να βρίσκονται στο 100% της ετοιμότητάς τους. Ο Μπρόμπεϊ έκανε όσα έπρεπε και ήθελε να είναι μαζί μας στην Αθήνα».

Για τις απουσίες των Μπεργκβάιν και Ράσμουσεν:

«Οι παίκτες μου δεν θα πρέπει να λογίζονται μονάχα ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να είναι… σούπερ αθλητές. Πρέπει να είσαι πάντοτε έτοιμος για τις μάχες στο γήπεδο. Αλλιώς δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο. Το δουλεύουμε κάθε μέρα. Πρέπει να δουλεύουμε και στο πνευματικό κομμάτι. Είναι μια νέα πραγματικότητα αυτή για τους ποδοσφαιριστές μου. Εξελισσόμαστε. Είμαι χαρούμενος με όσα βλέπω κάθε μέρα στις προπονήσεις».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!