Με κόσμο και πίστη για το πρώτο βήμα κόντρα στον Άγιαξ ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός

i

©Intime

Με κόσμο και πίστη για το πρώτο βήμα κόντρα στον Άγιαξ ο Παναθηναϊκός

Sportal newsroom 08:41 - 08.08.2024

Ο Παναθηναϊκός τίθεται αντιμέτωπος με τον Άγιαξ απόψε (08/08) στις 21:00 για το πρώτο παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη με... απέναντι στην Μπότεφ και να προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Γερεμέγεφ, Τζούρισιτς και το αυτογκόλ του Ούτζα διαμόρφωσαν το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Εκεί η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ και το πρώτο παιχνίδι θα γίνει απόψε (08/08, 21:00) στο ΟΑΚΑ.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο γνωστοποίησε την αποστολή για την αποψινή μάχη, στην οποία συμπεριλαμβάνεται κανονικά ο Φώτης Ιωαννίδης. Από την άλλη, Βαγιαννίδης και Νίκας έκαναν ατομικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός.

Αναλυτικά η αποστολή: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Μπάλντοκ, Βιλένα, Αράο, Κάτρης».

Πιθανή ενδεκάδα: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν/Μαξίμοβιτς, Μπακασέτας, Αράο, Τζούρισιτς, Γερεμέγεφ, Μαντσίνι

Απόλυτα ενήμερος για την ιστορική σύνδεση του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ έδειξε ο Ντιέγκο Αλόνσο, όμως ο Ουρουγουανός προπονητής τόνισε πως τον απασχολεί το μέλλον. Ο Αλόνσο εξέφρασε την επιθυμία το Τριφύλλι να γράψει την ιστορία υπέρ του, ενώ εξήγησε πως η ομάδα του σέβεται τον αντίπαλο αλλά θα προσπαθήσει να επιβάλλει τον ρυθμό της.

«Αναμφισβήτητα γνωρίζουμε την ιστορία του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ, αλλά ξέρουμε ότι αύριο πρόκειται για μία άλλη ιστορία, σε ένα διαφορετικό πλαίσιο. Πρέπει να είμαστε εμείς εκείνοι που θα γράψουμε υπέρ μας την ιστορία αύριο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Από την άλλη, με μία σημαντική απώλεια θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό ο Άγιαξ, αφού ο Ολλανδός εξτρέμ Στίβεν Μπεργκβάιν δεν ήρθε στην Αθήνα λόγω τραυματισμού. Ωστόσο, στη χώρα μας ταξίδεψε ο Ολλανδός επιθετικός Μπράιαν Μπρόμπι, που επίσως είχε προέρχεται από τραυματισμό. Όμως η παρουσία του Μπρόμπι είναι απαραίτητη, με δεδομένο πως ο έτερος στράικερ του Αίαντα, ο Μπερτράν Τραορέ, είναι ανέτοιμος ακόμα για να αγωνιστεί για 90 λεπτά.

Το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Άγιαξ θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι Cosmote Sport 1HD.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!