Μεγάλο όνομα του Άγιαξ έτοιμο για αποχώρηση παραμονές του αγώνα με τον Παναθηναϊκό
i

© Imago

Μεγάλο όνομα του Άγιαξ έτοιμο για αποχώρηση παραμονές του αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:44 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:46 - 07.08.2024

Ο Στίβεν Μπέργκβαϊν δεν θα δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση του Άγιαξ με τον Παναθηναϊκό και οι φήμες σχετικά με το μέλλον του έχουν πάρει... φωτιά.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του δύο μεγάλες «μάχες» σε Ελλάδα και Ολλανδία απέναντι στον Άγιαξ, με φόντο την πρόκριση στα playoffs του Europa League. Λίγες ώρες πριν το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ (8/8, 21:00), έγινε γνωστό πως ο Στίβεν Μπέργκβαϊν δεν βρίσκεται στην αποστολή του «Αίαντα», η οποία έφτασε στην Αθήνα.

Οι φήμες για το μέλλον του 26χρονου μεσοεπιθετικού έχουν πάρει... φωτιά κι όπως όλα δείχνουν ο ίδιος θα αποτελέσει παρελθόν. Μάλιστα, ο γνωστός μεταγραφολόγος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ανέφερε πως η Λέστερ έχει προσεγγίσει τους Ολλανδούς για τον Μπέργκβαϊν, ο οποίος έχει ξαναπεράσει από την Premier League, όπου φόρεσε τη φανέλα της Τότεναμ για 2,5 χρόνια.

Αλόνσο: «Να γράψουμε την ιστορία υπέρ του Παναθηναϊκού»

Απόλυτα ενήμερος για την ιστορική σύνδεση του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ έδειξε ο Ντιέγκο Αλόνσο, όμως ο Ουρουγουανός προπονητής τόνισε πως τον απασχολεί το μέλλον. Ο Αλόνσο εξέφρασε την επιθυμία το Τριφύλλι να γράψει την ιστορία υπέρ του, ενώ εξήγησε πως η ομάδα του σέβεται τον αντίπαλο αλλά θα προσπαθήσει να επιβάλλει τον ρυθμό της. Αναλυτικά τα λεγόμενα του Αλόνσο στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον ξεχωριστό χαρακτήρα των αναμετρήσεων με τον Άγιαξ για τον Παναθηναϊκό: «Αναμφισβήτητα γνωρίζουμε την ιστορία του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ, αλλά ξέρουμε ότι αύριο πρόκειται για μία άλλη ιστορία, σε ένα διαφορετικό πλαίσιο. Πρέπει να είμαστε εμείς εκείνοι που θα γράψουμε υπέρ μας την ιστορία αύριο».

Για τα στοιχεία της επιτυχίας του Παναθηναϊκού στο ζευγάρι αυτό: «Το γκολ είναι το βασικό συστατικό για την αλλαγή τακτικής σ' έναν αγώνα. Εκείνος που σημειώνει ένα γκολ πρώτος, έχει πάντα πλεονέκτημα. Βεβαίως θα κοιτάξουμε εμείς να είμαστε εκείνοι που θα σκοράρουν πρώτοι, ωστόσο έχουμε μπροστά δύο παιχνίδια και όχι ένα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!