«Άκυρο του Ιωαννίδη στη Λιλ - Θα κάνει νέα πρόταση η Σπόρτινγκ»

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

«Άκυρο του Ιωαννίδη στη Λιλ - Θα κάνει νέα πρόταση η Σπόρτινγκ»

Sportal newsroom 10:00 - 14.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:01 - 14.06.2024

Όπως αναφέρει πορτογαλικό δημοσίευμα ο Φώτης Ιωαννίδης έδωσε αρνητική απάντηση στη Λιλ, ενώ την ίδια ώρα η Σπόρτινγκ ετοιμάζεται να κάνει νέα πρόταση.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει γίνει ο διακαής πόθος της Σπόρτινγκ, ενώ την ίδια ώρα κι άλλες ομάδες έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για τον φορ του Παναθηναϊκού. Όπως αναφέρει νέο ρεπορτάζ από την πορτογαλική Abola μάλιστα η Λιλ έκανε την πρότασή της στον Έλληνα επιθετικό.

Ο γαλλικός σύλλογος είναι από τις ομάδες που θέλουν να κάνουν δικό τους τον 24χρονο, αλλά ο Ιωαννίδης όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται να μετακομίσει στη Γαλλία.

Πότε έγινε η τελευταία επαφή Παναθηναϊκού-Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:45 - 13.06.2024

Πότε έγινε η τελευταία επαφή Παναθηναϊκού-Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη

Μπορεί τα πορτογαλικά μέσα να γράφουν καθημερινά για... εξελίξεις στην υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη, όμως στην πραγματικότητα ο Παναθηναϊκός και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν έχουν διαπραγμάτευση σε εξέλιξη.

Το δημοσίευμα της Αbola μάλιστα δεν μένει εκεί. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει πως μέσα στις επόμενες μέρες η Σπόρτινγκ έχει σκοπό να επανέλθει με νέα πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη. Η ομάδα από τη Λισαβόνα θέλει να προλάβει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τους άλλους υποψήφιους, αφού συνεχώς εμφανίζονται... ανταγωνιστές.

Μετά τα 18.000.000 ευρώ που έδινε στην προηγούμενη πρόταση, η Σπόρτινγκ αυτή τη φορά αναμένεται ότι θα κάνει μεγαλύτερη προσφορά. Η οποία θα φτάσει περίπου τα 20.000.000 ευρώ.

Παρόλα αυτά φαίνεται ότι φαίνεται ότι η πορτογαλική ομάδα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι οι Πράσινοι δεν πρόκειται να ρίξουν τις απαιτήσεις τους για τον Έλληνα φορ. Ο οποίος είχε αποκομίσει τραυματισμό στον ώμο κατά τη διάρκεια του φιλικού της Ελλάδας με τη Γερμανία.

Τη φετινή σεζόν ο Ιωαννίδης έχει βρει δίχτυα 23 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, επτά εκ των οποίων είναι στην Ευρώπη.